LUDOVIC ORBAN,IL PUNE LA PUNCT PE VANZATORUL PNL SI TRADATORUL LIBERALISMULUI ROMANESC,EFIMINATUL CRIN”CHUCKY”ANTONESCU!

27 iun.

an Negrea, Reporter

 

08:15

 

278

orban crin

Înainte de Congresul PNL, Crin Antonescu s-a reactivat și a dat semnalul revenirii pentru fidelii săi din partid. Antonescu a explicat că doar el și Iohannis sunt opțiuni viabile pentru a fi candidații dreptei și susține că este posibil ca la acest Congres să nu fie desemnat prezidențiabilul liberalilor. 

”La Congresul PNL s-ar putea, nu știu, dar este foarte posibil, să nu se desemneze candidatul la prezidențiale. Proiectul este să susținem un candidat comun cu PDL, ca urmare a fuziunii.

 

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a ținut să-l calmeze rapid pe Crin Antonescu și i-a transmis că la acest Congres se va alege prezidențiabilul.

”Este atributul Congresului PNL să decidă candidatul la președinție care va fi sprijinit de PNL, iar ulterior, în urma discuțiilor cu PDL, urmează să hotărâm de comun acord, cine va fi candidatul care să fie sprijinit de PNL și PD la președinția României.

La acest Congres se va decide candidatul PNL la președinția României.

Congresul trebuie să stabilească foarte clar conducerea partidului și candidatul la prezidențiale. Va fi cel puțin o rezoluție sau modificare statutară, care să garanteze că PNL își va continua activitatea”, a declarat Ludovic Orban.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: