PRIM -VICEPRESEDINTELE PDL,CATALIN PREDOIU,A IESIT LA ATAC DUMINICA,DUPA SIMULACRUL DE CONGRES PNL SI A STERS PE JOS CONDUCEREA NOUA A PNL,IN FRUNTE CU KLAUS WERNER IOHANNIS & CRIN ANTONESCU,CURVA POLITICII ROMANESTI,SOMANDU-I CA PNL O FI FUZIONAT CU PDL DAR NOUL PARTID NU VA PURTA DENUMIREA DE PNL,DAR VA PURTA DENUMIREA DE PARTIDUL NATIONAL POPULAR LIBERAL!

29 iun.

predoiu

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a iesit la atac duminica, dupa congresul PNL a fost anuntat faptul ca partidul fuzionat va pastra numele de PNL. EL a infirmat categoric aceasta decizie.

“Oficial vă comunic că nu este absolut nimic prestabilit înaintea acestor negocieri. Nu a fost stabilit încă numele partidului, nu a fost stabilit încă numele candidatului la Președinția României din partea celor două partide. Dacă aceste negocieri se vor solda cu succes, rezultatul lor va fi ratificat în Convenția Națională a PDL.

Negocierile cer respect. Numele noului partid nu va fi PNL. Respingem categoric orice ton de superioritate in raport cu PDL. PDL nu e un partid cu care sa te joci sau sa il atarni la butoniera, PDL cere respect din partea tuturor partidelor din Romania. Sper ca acest lucru sa fie auzit si inteles.

Se impune o resetare a discutiilor cu PNL, în sensul că așteptăm un limbaj care să reflecte respectul față de PDL. PDL a scris istrie recenta glorioasa, a contribuit la intrarea Romaniei in UE, inclusiv la Justitia independenta, a aparat statul de drept in 2012.

Negociem o fuziune paritara si nu o absorbtie, as vrea sa spun foarte clar in legatura cu numele partidului: denumirea PDL este la fel de valoroasa ca si PNL din acest punct incep negocierile cu prietenii nostri din PNL.

Nu exista nicun fel de intelegere in PPE cu privire la denumirea noului partid sau a numelui candidatului la prezidentiale”, a spus Predoiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: