AVOCATUL PAVEL ABRAHAM ,LA PUNCTUL DE INTALNIRE O LOVITURA FATALA LUI TRAIAN BASESCU ,CARE STIA DE AFACERILE NECURATE ALE FRATELUI SAU MIRCEA BASESCU!

30 iun.

 

Scandalul în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost tema principală a ultimelor zile şi nu pare să se termine prea curând. Subiectul a fost dezbătut în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, realizată de Radu Tudor, la Antena 3. 
 
Avocatul Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial, a fost invitat al lui Radu Tudor în emisiunea de duminică seară pentru a dezbate acest subiect şi a clarifica anumite aspecte. 
 
„Sunt două infracţiuni de trafic, au fost două tranşe de bani şi de fiecare dată a existat promisiune. Sigur, nu s-a putut proba deocamdată unde s-au dus banii, dar fapta în sine reprezintă o continuitate şi atunci se încadrează la trafic de influenţă”, a explicat Abraham.
 
Avocatul a arătat că varianta în care preşedintele nu ar fi ştiut despre situaţia creată de fratele său nu este posibilă. 
 
„Eu cred că domnul Mircea Băsescu i-a explicat exact, dar dacă nu era mulţumit de răspunsul fratelui domniei sale, era obligat să îi spună foarte simplu domnului Maior sau SPP, să ceară un raport pentru aflarea situaţiei, pentru ca risca să murdărească imaginea României. Dânsul, având o poziţie înaltă, ar fi trebuit să ia aceste minime măsuri. Nu cred că nu a făcut-o. Faptul că şeful SRI a afirmat că a făcut această informare în timp nu este destul. Eu cred că aceşti oameni o fac cu prisosinţă. Fostul şef al SIE a spus: „Sigur a fost informat preşedintele.” 
 
„Eu zic că suntem la început de drum în ancheta asta. S-ar putea să iasă la iveală surprize nebănuite şi vă spun că am discutat cu clientul meu şi urmează să mai facem un denunţ conex, ca să nu mai existe discuţii”, a conchis Abraham.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.