INCA DOI DEPUTATI ,MIHAI STANISOARA SI ION CUPA SI-AU DAT DEMISIA DIN PNL,ALATURANDU-SE GRUPULUI DE INITIATIVA PENTRU PASTRAREA IDENTITATII LIBERALE(GIPIL)!

30 iun.

stanisoara

Numarul celor care pleaca alaturid e Calin Popescu Tariceanu ajunge la 13. Surse din cadrul Grupului de initiativa lansat de fostul premier sustin ca deputatii Mihai Stanisoara si Ion Cupa si-au dat demisia din PNL.

Ei au participat si la lansarea Grupului de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale si plecarea lor nu constituie o surpriza.

UPDATE – OFICIAL deputatul Ion Cupa a demisionat

„Am decis ca astăzi să îmi depun demisia din Partidul Național Liberal. Este o decizie grea, însă ceea ce se întâmplă astăzi în PNL și direcția în care se îndreaptă partidul fac ca eu să nu mă mai regăsesc în acest partid. PNL, așa cum îl știm cu toții nu mai există, după ce conducerea sa a decis abandonarea identităţii politice, a istoriei, a tradiţiilor sale politice şi organizatorice.

Această manevră politică sinucigașă își va arăta consecințele pentru PNL în perioada următoare, în care cetățenii vor fi cei care vor sancționa aceste derapaje. Electoratul a mai sancționat o dată deciziile luate de conducerea PNL, însă aceștia se pare că nu învață din erorile comise”, a afirmat Ion Cupă.

Deputatul a precizat că pleacă din PNL cu „un sentiment de amărăciune, în special după ultimul Congres, al cărui rezultat era deja stabilit. Jocurile au fost făcute cu privire la acest Congres de către cei din conducerea actuală pentru a ieși cum le-a convenit lor”.

Ion Cupă a adăugat că „în PNL nu se mai poate vorbi despre liberalism după trecerea la PPE și fuziunea cu PDL. PNL şi membrii săi nu se mai pot declara liberali din momentul afilierii la PPE, dezicându-se în acest fel de tot ceea ce înseamnă liberalism. Eu unul sunt şi voi rămâne liberal și voi continua să promovez ideologia în care cred şi care mă reprezintă”, sustine deputatul intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: