PREZIDENTIABILUL DESEMNAT DIN FUZIUNEA PRIN COMASARE A PNL CU PDL VA FI PRIM -VICEPRESEDINTELE NOULUI PARTID PD-L(PNLP),CATALIN PREDOIU!

1 iul.

predoiu

Pe partea dreaptă de pregătește fuziunea, dar în același timp se dă și o luptă acerbă pentru desemnarea prezidențiabilului. Crin Antonescu a dat toate jocurile peste cap, în momentul în care a revenit, iar acum se vor face sondaje la comanda PNL, pentru a se vedea cine este mai prezidențiabil. 

Din partea cealaltă, Cătălin Predoiu nu se lasă și îi anunță pe Iohannis și pe Antonescu că el este candidatul cu cele mai mari șanse de creștere pe termen lung.

”Sondajele de opinie arată altceva de la lună la lună, în funcție de evoluția evenimentelor. În ce mă privește, au arătat o creștere constantă și neîntreruptă de la intrarea în analize și faptul că am cea mai mare rezervă de creștere dintre toți candidații anunțați sau potențiali”, susține Cătălin Predoiu, într-un interviu acordat paginadepolitica.ro.

Predoiu susține că este pregătit să intre și mâine în cursa pentru Cotroceni.  „Sunt pregătit pentru competiția prezidențială și voi fi din ce în ce mai bine pregătit până se dă startul”, spune prezidențiabilul PDL.

Cătălin Predoiu își compară situația cu cea a lui Traian Băssescu, care n-a fost locomotivă de la început.

”Să ne uităm în urmă și să vedem că nici Președintele Băsescu nu a fost „locomotivă” de la început. Îmi spunea în campania internă colegul Gheorghe Falcă, cum că a durat vreo patru ani până când PD a mișcat câteva procente în sus. Acumulările vin în timp. În plus, astăzi contează foarte mult capacitatea de a lucra în echipă. Eu pot să formez echipe și împreună să „tragem” cot la cot la rezultat”, a mai precizat Predoiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: