DEPUTATUL LIBERAL ANDREI GEREA ATAC DEVASTATOR LA PENALUL PENALILOR ,MAFIOTUL TRAIAN BASESCU!

3 iul.

Andrei Gerea

Deputatul liberal Andrei Gerea califică dezbaterea pe tema democraţiei şi statului de drept organizată joi de Fundaţia Mişcarea Populară drept ‘o nouă aroganţă faţă de români’, care reia ‘minciuna’ privind atacul la adresa statului de drept.

‘După ce au ignorat votul a 7,4 milioane de români, astăzi au tupeul de a ieşi să dea lecţii cu privire la statul de drept’, a subliniat Andrei Gerea într-o declaraţie de presă remisă joi AGERPRES de Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale.

Deputatul consideră că dezbaterea menţionată nu mai poate avea însă niciun fel de impact în contextul în care, în opinia sa, Traian Băsescu şi PMP nu mai sunt crezuţi de români.

‘Cei din PMP ar trebui să înţeleagă în cele din urmă că ‘modelul Băsescu’ de conducere a unui stat este unul care şi-a arătat nu doar limitele, ci şi lipsa de sprijin popular’, a declarat Andrei Gerea, conform comunicatului citat.

Potrivit fostului ministru, nici Traian Băsescu şi nici PMP nu pot nega sau schimba votul a 7,4 milioane de români care au votat în 2012.

Andrei Gerea consideră că, la doi ani distanţă de referendum, ‘ Traian Băsescu şi PMP nu pot trece peste gustul amar al votului masiv pe care populaţia României l-a dat împotriva lor’.

Fostul ministru mai spune că, în ciuda tuturor încercărilor făcute de cei din PMP şi de către Traian Băsescu de a induce ideea loviturii de stat, realitatea infirmă propaganda acestora.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: