HAOS IN PNL -ARIPA BASESCU.MORTAL COMBAT INTRE DOI BASISTI,CRIN „CHUCKY”ANTONESCU SI KLAUS WERNER IOHANNIS,PRI DESFIINTAREA CERCETARII SOCIOLOGICE! PNL – AB = PCR!

5 iul.

 

 

Desemnarea candidatului PNL la prezidentiale, prin efectuarea unei cercetari sociologice, este desfiintata din interiorul partidului.

Senatorul Sorin Rosca Stanescu spune ca sforile au fost trase deja. In opinia sa, un sondaj de tipul celui pe care vrea sa-l faca PNL nu se poate realiza ‘corect’ intr-un timp atat de scurt.

SRS avertizeaza ca daca se va recurge la ‘trucuri’ in stabilirea candidatului PNL, exista riscul ruperii partidului intre cei doi candidati. Senatorul PNL sugereaza ca liderul PNL Klaus Iohannis are apele aranjate sa fie desemnat in defavoarea lui Crin Antonescu.

“Cu toata autoritatea pe care mi-o confera statutul meu de analist care, timp de douazeci si patru de ani, aproape zi de zi, a facut estimari si prognoze, lucrand frecvent impreuna sau alaturi de institutele de cercetare de piata – si cele mai multe prognoze s-au si adeverit – lansez, in deplina cunostinta de cauza, afirmatia ca, o cercetare de piata de o asemenea importanta este exclusa intr-un interval de timp atat de scurt. Nici macar un sondaj corect nu poate fi facut. Si asta cu atat mai mult cu cat, deja se vehiculeaza idea ca o parte din sondaj sa fie rezolvat prin telefon. Dar sa fiu eu singurul care cunoaste acest abc al cercetarilor de piata? Este exclus. Si, atunci, ajung la o concluzie care ma face sa tresar. Si anume ca, asa-zisa cercetare de piata nu este decat un instrument de manipulare. Victimele pot fi staff-urile partidelor. Activistilor. Propriul electorat. Si, daca se poate, si a cetatenilor Romaniei. Mergand mai departe pe firul logic, reiese ca, de fapt, candidatul dreptei este cunoscut. E stabilit aprioric. Cine este acesta?”, spune SRS.

(…) exista un potential de disputa interna in PNL si, apoi, daca se va ajunge la o combinatie politica, in interiorul partidelor de dreapta, pe marginea profilului si numelui viitorului candidat. Daca disputa se va desfasura in mod corect, ea va putea dinamiza Partidul National Liberal, in general dreapta si poate asigura o mare sansa de succes candidatului. Dar daca se va recurge la trucuri politice? Atunci, exista pericolul polarizarii partidului in jurul unuia si altuia dintre cei doi. Si, chiar al unei grave fracturi”, mai spune senatorul PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: