SECRETARUL GENERAL AL PD-L PENALUL „GRIPA AVIARA” GHEORGHE FLUTUR,A DEZVALUIT JOI,NOUA SIGLA A PARTIDULUI NATIONAL POPULAR LIBERAL!

17 iul.

gheorghe flutur

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, cu paritate de “unu la unu”, fiind o construcţie pe bază de încredere, iar sigla noului partid va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE şi culorile PPE, albastru şi alb.
Flutur a declarat corespondentului MEDIAFAX că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, ceea ce înseamnă o paritate de “unu la unu”.

“E o construcţie pe bază de încredere. E o premieră în România în ultimii 24 de ani când se face un pas uriaş pentru a construi marele partid de centru-dreapta din România, alternativa puternică la socialişti”, a spus liderul democrat-liberal.

El a arătat că noul partid va avea numele PNL, iar sigla este o săgeată într-un cerc cu steluţele UE, similară cu cea a PPE şi având culorile albastru şi alb, folosite de popularii europeni.

Se mai lucrează încă”, a spus Flutur.

El a mai declarat că imnul va rămâne cel al PDL, ”Verde-nrourat”, pentru că este ”un imn plăcut, antrenant şi cu mesaj de forţă”.

Totodată, Gheorghe Flutur a menţionat că se analizează şi numele alianţei sub care candidatul PNL-PDL va participa în alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, joi, că numele viitorului partid, rezultat din fuziunea PNL-PDL, va fi PNL, iar sediul noii formaţiuni va fi în Aleea Modrogan numărul 1.

Congresul de fuziune al celor două partide va avea loc în 26 iulie.

 

Sursa: Mediafax

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: