ULTIMUL PARTID ISTORIC,PARTIDUL NATIONAL LIBERAL,”PARTIDUL BRATIENILOR”, PREDAT DE „POPULARI-LIBERALI”,MOSTENITORILOR LUI TRAIAN BASESCU!

17 iul.

Blaga_Basescu_RZV

PNL și PDL vor face o alianță electorală mai întâi și abia din 2015 vor fuziona cu adevărat. Până la anul, noua alianță vrea să dea președintele României, să pună un nou premier și, normal, un nou guvern. La planuri mari și atacurile adversarilor sunt mari.

Purtătorul de cuvânt al PSD consideră că PNL-ul s-a predat, de fapt, urmașilor lui Traian Băsescu.

”PNL s-a predat moștenitorilor lui Traian Băsescu

Faptul că partidul rezultat din fuziunea dintre PNL și PDL va purta numele de PNL este o victorie nesemnificativă pentru liberali.

Contează mult mai mult pentru români faptul că PNL s-a predat moștenitorilor lui Traian Băsescu, acceptând să-și asume măsurile de austeritate ale PDL din ultimii ani și însușindu-și chiar proiectul prezidențial al actualului Președinte.

Acceptând fuziunea cu partidul domnului Blaga și cu cel al domnului Ungureanu și, în același timp, transferând oameni de încredere ai Elenei Udrea, PNL arată că a uitat cu totul sensul votului din 2012.

Este o jignire pentru cei 7,4 milioane de români faptul că decizia fuziunii cu PDL va fi luată de liberali pe 26 iulie, cu trei zile înainte de momentul în care marcăm doi ani de când Președintele Băsescu a fost declarat ilegitim prin vot popular.

Devine tot mai importantă bătălia electorală din această toamnă, când trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a împiedica perpetuarea modelului prezidențial Traian Băsescu. Candidatul noului PNL va fi un pericol real pentru schimbarea de proiect și de model pe care românii și-o doresc după 10 ani de scandal, dezbinare și de stagnare aduse de mandatul domnului Băsescu.

Pentru toți cei care își doresc schimbarea în acest an, susținerea candidaturii lui Victor Ponta este soluția.”, scrie Șova pe o rețea de socializare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: