DIN CICLUL SI „DEMENTUL ROMANIEI” VORBESTE. BOLSEVICUL TRAIAN BASESCU SI POLITICA SA ECONOMICA DIN ANI 50′” HOZRACIOT” CU PRIVIRE LA REDUCEREA CAS!

19 iul.

Președintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă la Sinaia, că reducerea CAS fără indicarea sursei de acoperire a deficitului bugetar este o măsură ‘bolșevică’ și o ‘înșelătorie electorală’.

 

‘Reducerea contribuției asigurărilor sociale este o măsură bolșevică atunci când nu spui și sursele din care acoperi această măsură. Este o înșelătorie electorală care a fost în unanimitate votată în Parlament. Parlamentarii aveau obligația să spună (…) vrem să vedem pe bani cum se acoperă, dacă ne puneți taxe noi sau nu. Când timp te pretinzi a fi de dreapta nu poți să accepți o asemenea măsură fără a ști cum se acoperă costurile acestei măsuri. Când nu vrei să știi costurile și, lasă că îi păcălim noi pe români, după alegerile prezidențiale le arătăm noul buget și noul Cod fiscal, nu ai nimic comun cu dreapta. Un om de dreapta este un om care în primul rând face calcule când scoate obiective economice pe gură, le poate argumenta, le poate susține. A fost o măsură anunțată prematur, eu nu spun că nu trebuie aplicată, trebuie aplicată dacă știm sursele de finanțare pentru ea’, a spus președintele Traian Băsescu.

Declarația a fost făcută la deschiderea Congresului Femeilor Populare care se desfășoară sâmbătă la Sinaia, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a organizației de femei a Partidului Mișcarea Populară.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.