VICEPRESEDINTELE PNL, RARES MANESCU PLEACA LA PARTIDUL LIBERAL REFORMATOR A LIBERALULUI CALIN POPESCU TARICEANU!

30 iul.

rares-crin

Cu puțin timp înainte de Congresul de formare al Partidului Liberal Reformator, Tăriceanu dă o lovitură pe piața politică și tranferă, e drept, doar cu sufletul, un vicepreședinte PNL. 

Este vorba despre primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu, care se va alătura neoficial demersului lui Călin Popescu Tăriceanu. Rareș Mănescu nu poate trece oficial la Tăriceanu pentru că este primar și ar pierde mandatul.

Din informațiile noastre, Rareș Mănescu este cel care îi organizează Congresul lui Tăriceanu, care va avea loc pe 1-2 august, la Parlament.

Rareș Mănescu a fost un om extrem de important în administrația Antonescu, în PNL. El a fost trezorierul partidului și unul dintre oamenii cei mai influenți din PNL. La ultimul Congres al liberalilor, Mănescu a fost trecut pe linie moartă. I-a fost luată funcția de trezorier și nu mai face parte din Cooperativă.

Pe piața politică se aude că alături de Rareș Mănescu ar pleca și soția acestuia, Ramona Mănescu. Oamenii lui Tăriceanu se lăudau, în urmă cu puțin timp că vor da o mare lovitură și vor lua 3 europarlamentari de la PNL.

Din informațiile noastre, cei trei vizați de oamenii lui Tăriceanu sunt: Norica Nicolai, Renate Weber și Ramona Mănescu. Oamenii lui Tăriceanu fac toate eforturile pentru a le convinge pe cele 3 să lase PNL și să vină alături Partidul Liberal Reformator.

ramona_46093700

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: