SCANDALURILE SE TIN LANT PE „DREAPTA UNITA” : MRU”PUTOIUL OPARIT ” LA ORDINUL BASESCULUI IL ATACA PE GINERELE LUI DINU ZAMFIRESCU,OMUL LUI BASESCU +MACOVEI,CATALIN PREDOIU!

5 aug.

Predoiu3

Pe dreapta nu e liniște, iar potențialii candidați la alegerile prezidențiale dau din coate cât de mult se poate. Cei doi prim-vicepreședinți ai PDL, MRU și Predoiu, au pornit o nouă dispută, iar Ungureanu îl acuză pe Predoiu că-i face jocurile lui Ponta. 

”Pot înţelege dorinţa lui Cătălin Predoiu de a deveni candidatul Dreptei. Este o dorinţă legitimă şi respectabilă pentru un politician care crede în convingerile sale. Pot să îi înţeleg şi iritarea că, după ce a trecut printr-un proces de selecţie internă, mişcările politice l-au adus în aceeaşi barcă cu Klaus Iohannis şi cu mine”, scrie MRU într-un comentariu în care se referă la scrisoarea lui Predoiu către Victor Ponta.

„Ce nu pot să înţeleg este naivitatea cu care a sărit să participe la jocul iniţiat de Victor Ponta. Scrisoarea sa către Prim-Ministru nu este decât o copie în oglindă a ceea ce a spus Victor Ponta la Craiova. Ortodoxului rău i se opune ortodoxul bun! Formula utilizată de către Cătălin Predoiu – „ca de la ortodox la ortodox” – nu a avut alt scop decât de a atrage atenţia că şi domnia sa este creştin-ortodox, dar unul bun spre deosebire de cel rău, reprezentat de Victor Ponta”, arată Ungureanu.

Acesta susține că nu doar Predoiu, ci și fostul ministru Daniel Funeriu (PMP) a reacționat greșit la declarațiile lui Ponta.

”I-au căzut în plasă doi oameni de dreapta care, mai mult sau mai puţin inocent, au văzut o oportunitate în a exploata subiectul. Daniel Funeriu, pe de o parte, şi Cătălin Predoiu, pe de altă parte, l-au ajutat pe Victor Ponta. Fostul ministru al educaţiei, nu foarte iscusit în declaraţii speculative, a ieşit rapid cu o declaraţie care i-a folosit de suport lui Dan Şova pentru a excomunica toată Opoziţia. Manipulare ieftină, fără îndoială, bazată pe logica faptului că publicul naiv va ţine minte doar faptul că Opoziţia de dreapta e anti-ortodoxă şi, de ce nu?, vândută Occidentului, catolicilor, americanilor şamd”, mai scrie MRU într-un text ce poate fi citit pe blogurile Adevărul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: