TRECEREA DEMISULUI PENAL AL ROMANIEI,MAFIOTUL TRAIAN BASESCU PRIN BELGIA,LA COMEMORAREA A 100 DE ANI DE LA INCEPEREA PRIMULUI RAZBOI MONDIAL ,A FOST DISCRETA. FOTOGRAFIA ESTE LA POZITIA 72 DIN CELE 87 DE IMAGINI ALE FOTOREPORTAJULUI.TRAIAN BASESCU A DAT O TURA SI PE LA ANVERS ,IN LOCURILE TINERETII SECURISTO- CONSPIRATIVE!

5 aug.

 

Băsescu poziţia 72 din 87 la Liege. Nu a trecut şi pe la Anvers

 

Trecerea lui  Băsescu Traian prin Belgia, la comemorarea începerii Primului Război Mondial, a fost foarte discretă. Pe site-ul presidency, două fotografii luate de la mare distanţă, îl arată pe purtătorul de tinichea lângă catedrala din Liege. Nu rezultă că ar fi discutat cu alt participant la manifestare în afară de sepepiştii care îl însoţeau. 

Publicaţia Libre Belgique este mai generoasă şi difuzează în fototeportajul amplu, o imagine cu Băsescu Traian dând mâna cu Regina Mathilda, atent supravegheat de Regele Philippe al Begiei. Fotografia este la poziţia 72 din cele 87 de imagini ale fotoreportajului.
 
Administraţia prezidenţială nu precizează dacă Băsescu Traian a dat  o tură şi pe la Anvers, în locurile tinereţii conspirative.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: