NAZISTUL KLAUS IOHANNIS A INCEPUT CAMPANIA PROMISIUNILOR ELECTORALE!

14 aug.

Klaus-Johannis-nazistul bun

 

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri că, în cazul în care va fi ales președinte al României, va susține creșterea bugetului Apărării, adăugând că scopul clasei politice trebuie să fie acela de a asigura acestui domeniu o finanțare de 2% din PIB în fiecare an.

Ca președinte al României, voi fi garantul continuării marilor direcții de politică externă și de securitate a țării, care au reprezentat o veritabilă sursă de occidentalizare a României în ultimii 20 de ani. Aceasta înseamnă aprofundarea Parteneriatului strategic cu Statele Unite, creșterea rolului, a greutății României în NATO și UE, eforturi consistente de a întări, pe zona noastră, instituțiile cu semnificație în securitatea națională. Dacă voi fi ales președinte al României, voi susține creșterea bugetului Apărării. Consider că ținta întregii clase politice trebuie să fie asigurarea constantă a unei finanțări anuale de 2% din PIB”, a afirmat Iohannis.

El a susținut că Armata are multe nevoi, ca urmare a subfinanțării din ultimii ani, și că, în contextul regional dificil, trebuie realizat un efort, asumat de întreaga clasă politică, pentru a îmbunătăți înzestrarea militarilor și calitatea vieții acestora.

“Majorarea bugetului pentru Apărare va reprezenta și o oportunitate de parteneriat tehnologic între firmele românești din industria de apărare și companiile europene și americane, va însemna noi locuri de muncă și va contribui și la întărirea dimensiunii economice, nu doar la cea militară, a Parteneriatului strategic dintre România și SUA”, a susținut Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: