DEMENTUL DIN CARPATI,TRAIAN BASESCU LE „DA LECTII” GRANZILOR DIN EUROPA NESTIIND CA MERKEL & CO. SUNT MANA IN MANA CU PRESEDINTELE RUSIEI ,VLADIMIR PUTIN!

31 aug.

3

Intr-un film de la Consiliul European de la Bruxelles, postat sambata pe pagina Presedintelui Traian Basescu, seful statului este imortalizat cum domina un grup de lideri ai Europei, printre care si pe Angela Merkel. Toata lumea este atenta la ce explica Traian Basescu, iar cancelarul Germaniei dă mereu din cap în semn de aprobare cu subinteles razand in sinea ei de dementul Traian Basescu care habar nu are ca „aceasta fata din est”,cancelarul german:

Merkel&Co. sunt mana in mana cu Vladimir Putin – economia Germaniei are nevoie de gazul rusesc ca de aer, daca 7 zile inchid rusii conducta Germania se prabuseste. In acest context la Bucuresti un mascarici ameninta Rusia si face pe aparatorul lumii libere in conditiile in care Rusia ne poate cuceri in 24 ore dupa care ii asteptam iar pe americani 50 ani. Normal cand au gasit fraierul care sa agite flinta la rusi in timp ce ei nu scot un sunet despre ce se intampla in Ucraina sa-l bage in seama.
Daca sunteti niste pusti pana in 25 ani aveti o scuza in prostiile pe care le scrieti, dar daca aveti 40-50 ani si stiti ce inseamna URSS si forta militara a Rusiei, eu zis sa cautati niste soricioaica pe care sa i-o turnati in paharul cu tarie marinarului ca sa-i inchideti gura ca altfel pe noi va scrie Noua Gagauzie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: