VICEPRESEDINTELE PSD GABRIELA FIREA AFIRMA INTR-O DECLARATIE DE PRESA DIFUZATA JOI,CA TRIADA BASESCU -IOHANNIS -BLAGA,SABOTEAZA ROMANIA LA BRUXELLES!

4 sept.

firea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma, într-o declaratie de presa difuzata joi, ca ‘triada Basescu-Iohannis-Blaga saboteaza România la Bruxelles’.
‘În timp ce toata lumea lupta pentru ca România sa obtina un portofoliu cât mai important la Bruxelles, triada Basescu-Iohannis-Blaga face rau tarii în mod deliberat. Daca România rateaza sansa aceasta, atunci vina este exclusiv a acestor oameni care si-au facut o misiune din a-si sabota propria tara pentru interese meschine de grup’, declara senatoarea PSD, în comunicatul remis AGERPRES.

Gabriela Firea precizeaza ca, potrivit Legii 373/2013, dreptul de a nominaliza comisarul european apartine Guvernului, ‘nu lui Basescu, nu lui Iohannis, nu lui Blaga’.

‘Gestul lui Traian Basescu de a-l suna pe Jean-Claude Juncker si de a-l dezinforma cu privire la dreptul Guvernului de a nominaliza persoana care va ocupa un post de comisar european din partea României este dupa acelasi model din 2012, când Basescu a mintit-o pe cancelarul Angela Merkel, spunându-i ca în Constitutia României nu exista procedura suspendarii presedintelui’, mai sustine vicepresedintele PSD.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: