TRAIAN BASESCU AMETIT DE PALINCA,O LUAT-O PE ARATURA LA SANICOLAU -MARE,RECUNOSCAND CA A PROVOCAT CRIZA ECONOMICA IN 2010 SI GENOCIDUL IMPOTRIVA ROMANILOR,DAR CA ACUM E BINE SA TRAIESTI IN ROMANIA,CA FAMIGLIA SA MAFIOTA SI INTREG NEAMUL CU ANAIS SOFIA IN FRUNTE VOR TRAI LA MONACO!

7 sept.

Traian Băsescu a declarat sâmbătă seara, la Sânnicolau Mare, că România este o țară sigură, în care e bine să trăiești.

 

‘Vă asigur că și trecerea prin criza economică și criza de securitate care există în regiune sunt lucruri care ar fi putut fi mai rele decât au fost, dar în primul rând pentru că românii au fost cinstiți cu ei, au acceptat, chiar și cu supărare, să se întâmple lucruri care s-au întâmplat. Astăzi, România este o țară sigură, o țară în care, eu spun cu bucurie că este bine să trăiești’, a spus președintele.

Șeful statului a mai afirmat că, în mandatele sale, „a reușit să îngenuncheze un sistem de care Emil Constantinescu se declara ‘înfrânt'”.

‘De zece ani, sunt într-o dispută cu un sistem pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru că așa a înțeles el; un sistem de care domnul președinte Constantinescu s-a declarat înfrânt, un sistem pe care eu zic că l-am îngenunchiat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oamenii care au crezut în mine, și sunt mulți cei care au crezut în mine’, a subliniat Traian Băsescu.

Președintele României a participat sâmbătă la Zilele Orașului Sânnicolau Mare, localitate unde, în octombrie 2009, și-a lansat campania pentru cel de-al doilea mandat. El le-a promis localnicilor că va reveni în orașul lor și după ce nu va mai fi la Cotroceni și va avea o agendă mai puțin ocupată.

În cadrul manifestărilor, Traian Băsescu a participat la dezvelirea bustului unionistului Nestor Oprean, la o ședință a Consiliului Local și la o recepție la Castelul Nako din oraș, după care, împreună cu soția sa, Maria, au înmânat diplome mai multor cupluri care au aniversat 50 de ani de căsnicie.

La plecare, i-a asigurat pe locuitorii din Sânnicolau că ‘nu poți uita orașul în care ți-ai anunțat candidatura la președinție’.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: