DEMENTA CEREBRALA PROGRESIVA A LUI TRAIAN BASESCU PRODUCE EFECTE IREVERSIBILE ASUPRA INDIVIDULUI ,CARE PRIN AFIRMATIILE SALE CA VA DIVULGA CANDIDATUL LA PRESEDINTIE CARE A FOST OFITER ACOPERIT,DAR S-A AUTODENUNTAT LA EMISIUNEA DE LA LATRINA PUTUROASA BAESCU 1 TV,A DEVENIT UN PERICOL PENTRU SIGURANTA NATIONALA ,DAR POATE FI INCULPAT PENTRU INALTA TRADARE SI DESCONSPIRARE A AGENTILOR SUB ACOPERIRE!

10 sept.

 

Președintele Traian Băsescu a avertizat că va divulga numele candidatului la Președinție care a fost ofițer acoperit, dacă acesta nu o va face din proprie inițiativă înainte de scrutinul din toamnă.

 

Întrebat dacă își menține avertismentul lansat recent, conform căruia îi va „dezbrăca public” pe candidați, el a spus că „și acum rămân valabile toate afirmațiile”. „Apropo de asta, am văzut că Victoraş cu Ghiţă, noul mogul, avea o preocupare. Îmi căuta găurile din CV-ul meu. Între 70 şi 72. Am comunicat postului tv că mi-am satisfăcut stagiul militar. Mă întreb dacă nu şi-a pus cumva mâna în cap precum chelul, să nu se vadă chel”.

Șeful statului a insistat că este obligația sa să dezvăluie lucrurile ascunse din CV-urile candidaților pentru că populația are dreptul să știe pe cine votează.

„Nu aș discuta subiectul în seara asta, încă mai cred că candidații au timp să-și completeze CV-ul, dacă au fost cumva ofițeri acoperiți sau nu”, a declarat președintele, marți seară, la B1 Tv.

Întrebat dacă își asumă dezvăluirea numelui candidatului care a fost ofițer acoperit, în caz că persoana în cauză n-o va face, Băsescu a răspuns: „Da, pentru că am obligația să o fac. Când discutăm despre funcția de președinte al României, nu poți să nu informezi. Nu spune nimeni să nu o facă serviciul, dar candidatul are obligația să o facă”.

Traian Băsescu a arătat că cei care nu-și divulgă apartenența la un serviciu sunt susceptibili că acționează „la dublă comandă”.

„Voi fi în masură să vă aduc probe ce înseamnă acest dublu buton (…) Va trebui rapid o hotărâre judecatorească, pentru că altfel serviciul nu poate face publică apartenența sau fosta apartenență, dar nu poți fi președinte și să ai dublă comandă”, a spus președintele.

Băsescu a admis că demersul său ar fi unul fără precedent, dar a argumentat că o face în numele transparenței.

„E nepermis să nu spui… sunt convins că dacă un candidat ar spune nu i s-ar întâmpla mare lucru, uitați-vă cum i-au tratat românii pe foștii ofițeri de securitate, mă uit că dl Voiculescu e destul de popular”, a spus Băsescu.

Întrebat de moderator dacă există candidați cu lucruri ascunse în CV, Traian Băsescu a răspuns „da”.

„Trebuie să spui, atunci te eliberezi și de dublul control, o spui și stii că ai rămas supus numai celor care te-au ales (…) Dacă vrem să fim o țară democratică, cu un președinte nedirijat, trebuie să o fac”, a mai spus șeful statului.

Reclame

4 răspunsuri to “DEMENTA CEREBRALA PROGRESIVA A LUI TRAIAN BASESCU PRODUCE EFECTE IREVERSIBILE ASUPRA INDIVIDULUI ,CARE PRIN AFIRMATIILE SALE CA VA DIVULGA CANDIDATUL LA PRESEDINTIE CARE A FOST OFITER ACOPERIT,DAR S-A AUTODENUNTAT LA EMISIUNEA DE LA LATRINA PUTUROASA BAESCU 1 TV,A DEVENIT UN PERICOL PENTRU SIGURANTA NATIONALA ,DAR POATE FI INCULPAT PENTRU INALTA TRADARE SI DESCONSPIRARE A AGENTILOR SUB ACOPERIRE!”

  1. Erwin Lucian Bureriu 10 septembrie 2014 la 12:44 pm #

    Cel mai acoperit a fost el. Cu rahat.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: