SENATORUL PSD,ILIE SARBU ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU : „DE CE NU VORBESTE BASESCU DE DOSARUL LUI.DOSARUL LUI DE OFITER ACOPERIT?,DE TOATE DOSARELE LUI.EL ERA INFORMATOR LA OFITER…..!”

12 sept.

basescu-sri
Ilie Sârbu a comentat necesitatea înființării unei noi comisii parlamentare care să deslușească misterul ofițerului acoperit dintre prezidențiabili pe care l-a enunțat președintele Traian Băsescu. Sârbu spune că o nouă comisie nu va fi înființată, așa cum a cerut ACL, pentru că cele două comisii pentru controlul SRI și SIE pot da un verdict. Mai mult, liderul PSD îi cere lui Băsescu să spună dacă, în cele două mandate, a avut dublă comandă și anunță, în premieră, că președintele poate fi chemat în fața comisiilor parlamentare.

”De ce nu vorbește Băsescu de dosarul lui. Dosarul lui de ofițer acoperit? De toate dosarele lui. El era informator la ofițer…

Băsescu cere lucruri împotriva legii. De ce nu se interesează nimeni, după 10 ani, ce a fost el? A avut dublă comandă? Putem să-l chemăm în fața comisiilor, dar nu cred că va veni. Cum de are el informații, de unde le are despre toată lumea?”, a declarat Sârbu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: