IL’PADRINO ,TRAIAN BASESCU ESTE CONSTIENT CA IL VA URMA PE FRATELE SAU LA INCHISOARE!,DUPA CE ISI VA TERMINA MANDATUL

18 sept.

mircea-basescu-traian-base
Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că îşi menţine afirmaţia potrivit căreia alege consolidarea justiţiei şi nu apărarea fratelui său, Mircea Băsescu, arătând că îl va căina a doua zi după ce îşi termină mandatul de şef al statului.

“Nu am ce să retractez pentru că un preşedinte, dincolo de a avea frate, are responsabilităţi faţă de ţară. De a doua zi după ce îmi termin mandatul o să-l căinez, o să fiu fratele lui şi o să fiu în pielea lui, dar până pe 22 decembrie nu pot să fiu decât şi preşedintele lui”, a spus Băsescu la TVR 1.

Pe 19 iunie preşedintele Traian Băsescu a dat asigurări că nu va face niciun fel de intervenţie la nicio instituţie a statului pentru a-l proteja pe fratele său, Mircea Băsescu, arătând că în cazul în care acesta a săvârşit ceva ilegal va trebui să răspundă în faţa legii. “Este major, este responsabil pentru faptele lui şi dacă a săvârşit ceva ilegal va trebui să răspundă ca orice cetăţean al României în faţa legii. Eu nu-l acuz, dacă îl va acuza cineva aceasta va fi justiţia. Lucrul pe care îl acuz deocamdată este anturajul în care a intrat”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

El a dat asigurări că între nevoia de consolidare a justiţiei şi reflexul firesc de a-şi apăra fratele alege prima variantă.

Agerpres.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: