DEZASTRU PENTRU CANDIDATUL ACL,KLAUS IOHANNIS LA PREZIDENTIALE.ECHIPA ACL A VENIT LA BEC CU LISTELE DE SEMNATURI NEARANJATE SI NENUMEROTATE CF. DECIZIEI NUMARUL 2 BEC!

20 sept.

Blaga Iohannis 1
Presedintele PNL Klaus Iohannis a intarziat mai mult de o ora la inscrierea oficiala a candidaturii sale la BEC. Motivul ar fi dezorganizarea echipelor de campanie ale PNL si PDL.

Potrivit unor surse din cadrul BEC echipa ACL a venit la sediul BEC de la ora 10 pentru a indeplini toate formalitatile, dar din cauza nesincronizarii echipelor de campanie ale PNL si PDL in cele peste 2 milioane de semnaturi a fost dezordine totala.

Listele cu semnaturi erau nearanjate si nenumerotate privind deciziei numarul 2 a BEC si din aceasta cauza Klaus Iohannis a sosit abia in jurul orei 14.40 desi oficial inscrierea candidaturii sale trebuia sa aiba loc la ora 13.30.

Intrebat de jurnalisti care au fost motivele acestei intarzieri, presedintele PDL Vasile Blaga a raspuns: “Intrebati-i pe cei de la BEC. Klaus Iohannis n-a intarziat nicio secunda. Au fost foarte multe semnaturi. Am avut mai multe semnaturi decat PDS-ul”, si astfel ar fi fost “incurcati” cei de la BEC.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: