ANALISTUL POLITIC MUGUR CIUVICA AVANSEAZA UN SCENARIU BOMBA IN CAZUL DECONSPIRARII DE OFITER ACOPERIT A LUI ROBERT TURCESCU,PLAN PUS LA CALE DE ACEST IUDA ,TURCESCU,LA SFATUL DEMENTULUI TRAIAN BASESCU,SCOPUL: DESCREDITAREA LUI VICTOR PONTA!

24 sept.

turcescu basescu
Mugur Ciuvică avansează un scenariu bombă în cazul deconspirării de ofițer acoperit a lui Robert Turcescu. Ciuvică e de părere că totul este un plan pus la cale de jurnalist, la sfatul lui Traian Băsescu. Scopul: discreditarea lui Victor Ponta. Ciuvică spune că pe baza scenariului pe care a mers Turcescu, lui Ponta ar urma să i se facă niște acte care să dovedească faptul că ar fi ofițer sub acoperire.

”Traian Băsescu și Robert Turcescu sunt duși cu capul. Nu au vreun document pe care să scrie că Victor Viorel Ponta e ofițer acoperit. Ce gândesc mințile lor tulburate? Iese Turcescu, cu făcăturile, și apoi se duce pe post cu delirul. Ce așteptau acești doi mari șmecheri și de la noi, anti-băsiștii, și de la ceilalți, care nu au treabă cu nicio tabără? Să iasă un scandal împotriva lui Turcescu pentru ca să se ceară un proces, să intervină procuratura

Ieșirea lui Turcescu nu a reușit. Ei ar fi vrut să facă asta pentru ca să iasă mânie, când e Ponta plecat în America, cu ceva asemănător. Ei voiau să se zică: uite, de turcescu ați zis să fie anchetat, faceți la fel și cu Ponta! Turcescu nu are nicio treabă cu nicio acoperire și are un livret făcut de el. Cât pot să fie de penibili?!

Ei o să iasă cu actele, dar totul e fâsâit, e penibil. Ei credeau că o să îl lovească atât de tare pe Ponta că o să renunțe la candidatură.”, a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: