PREMIERUL VICTOR PONTA PARTICIPA ,MIERCURI ,LA DESCHIDEREA DEZBATERILOR ADUNARII GENERALE A ONU SI VA ASISTA LA DISCURSUL PRESEDINTELUI USA BARACK OBAMA!

24 sept.

Premierul Victor Ponta participă, miercuri, la deschiderea dezbaterilor Adunării Generale a ONU. Șeful Guvernului român va asista la discursul președintelui american Barack Obama, centrat pe formarea unei coaliții internaționale îndreptate împotriva atacurilor grupării teroriste Statul Islamic.

Premierul anunța încă de săptămâna trecută că România sprijină coaliția internațională care se formează pentru combaterea organizației teroriste Statul Islamic, precizând că țara noastră va participa „cu ceea ce se decide din punct de vedere strategic și operațional” la efortul internațional făcut în acest sens.

„Din toate discuțiile cu toate instituțiile statului pot să afirm deja public sprijinul României pentru coaliția internațională care se formează în vederea combaterii organizațiilor teroriste, Statul Islamic. Este vorba despre Siria și Irak, este vorba despre un efort internațional la care România, așa cum a făcut întotdeauna în ultimii ani, va participa cu ceea ce se decide din punct de vedere strategic și operațional”, spunea Ponta.

În cursul după amiezii, prim ministrul român va participa la un dejun oferit de secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, iar seara va lua parte la o recepție oferită de președintele Consiliului European, președintele Comisiei Europene și de Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politică Externă.

Joi dimineață, la New York, premierul va vizita sediul Consulatului General al României, unde se va întâlni cu reprezentanți ai comunității românești, iar apoi va avea o intervenție în cadrul dezbaterilor din plenul Adunării Generale a ONU.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: