THEODOR FELESCANU,SCUZE MELESCANU VA FI SUSTINUT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DE PARTIDUL DREPTATII SOCIALE ANUNTA PRESEDINTELE ACESTEI FORMATIUNI ,ION SASU!

24 sept.

Președintele Partidului Dreptății Sociale, Ion Sasu, precizează că formațiunea pe care o conduce îl susține în continuare pe Teodor Meleșcanu la alegerile prezidențiale și subliniază că declarațiile lui Traian Rece privind semnăturile pentru candidatura acestuia nu au nicio relevanță.

„Am aflat cu stupoare de declarațiile în legătură cu depunerea semnăturilor pentru candidatura la președinție a lui Teodor Meleșcanu, făcute la postul Bl tv de Traian Rece, autointitulat președinte interimar al Partidului Dreptății Sociale. Facem precizarea că Traian Rece, așa cum atestă documentele depuse la Tribunalul Municipiului București, nu are nicio calitate oficială în PDS. Singura sa legătură cu Partidul Dreptății Sociale a rezultat din participarea, potrivit unor înțelegeri bine stabilite, pe lista de candidați la alegerile europarlamentare. De altfel, decizia nr. 6 D / 09.09. 2014 a BEC confirmă tocmai lipsa calității pe care acesta și-o arogă”, precizează președintele PDS, Ion Sasu, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit acestuia, declarațiile lui Traian Rece în legătură cu prerogativele pe care și le asumă, problemele organizatorice interne ale PDS și fondurile investite, ”la dimensiuni de neimaginat”, trebuie clarificate, în fața organelor competente.

”Ele nu au nicio relevanță și niciun impact asupra candidaturii lui Teodor Meleșcanu sau a sprijinului partidului în perioada următoare. În ceea ce privește candidatura dlui Teodor Meleșcanu din partea Partidului Dreptății Sociale s-au transmis acestuia semnale de susținere, fiind încurajate acțiunile organizațiilor teritoriale de adunare de semnături. Domnul Teodor Meleșcanu este însă un candidat independent, iar semnăturile care au fost colectate, inclusiv cu sprijinul PDS, de la cetățeni îi aparțin în mod firesc acestuia”, conchide președintele PDS.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: