DEMENTUL ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU LOVESTE IN LIBERTATEA PRESEI SI DE EXPRIMARE.A ANUNTAT CA VA ATACA DECIZIA PARLAMENTULUI LA CCR!

9 oct.

basescu parlament
Preşedintele Băsescu a anunţat că atacă la Curtea Constituţională legea prin care Parlamentul vrea să abroge articolul 276 din Codul penal. Traian Băsescu a trimis spre revizuire legea în Parlament, în loc să o promulge, însă parlamentarii nu au ţinut cont de cererea preşedintelui. Articolul care se doreşte a fi abrogat prevede pedepse de la 3 luni  la un an de închisoare pentru atacul la justiţie.

„Din păcate, Parlamentul şi-a menţinut poziţia, pentru că eu am retrimis o dată legea la Parlament, propunând să nu se abroge. Guvernul a încuviinţat abrogarea. Atac legea la Curtea Constituţională şi motivul fundamental este legat de independenţa justiţiei. Atac în speranţa că acolo voi avea câştig de cauză. Libertatea de exprimare are limitele ei, până când afectează dreptul la imagine, la o viaţă decentă şi nesupusă oprobiului public”, a declarat Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: