PREMIERUL VICTOR PONTA ATAC NIMICITOR LA ADRESA PENALULUI TRAIAN BASESCU:VARIANTA NATIONALIZARII A COPIAT-O DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL VIKTOR ORBAN ,UNGARIA FIIND SINGURA TARA EUROPEANA CARE A FOLOSIT NATIONALIZAREA!

9 oct.

ponta basescu
Guvernul analizează problema securităţii energetice cu instituţiile statului şi va lua toate măsurile în acest sens, dar singura ţară din cele 28 state membre ale Uniunii Europene care a recurs la procedura naţionalizării este Ungaria, a declarat premierul Victor Ponta.

”Am urmărit puțin decarațiile președintelui Băsescu, domnia sa era foarte agitat, tulburat, s-a certat cu magistrații. A fost cea mai evidentă imixtiune în justiție. Dacă vorbim de împiedicarea justiției cred că este cel mai grav act făcut. Dintre cele 28 de țări din UE, doar Ungaria a trecut la naționalizare. Știu că domnul Băsescu s-a văzut cu Viktor Orban recent și poate de acolo s-a inspirat pentru naționalizare.România va lua toate măsurile necesare pentru a-și asigura siguranța energetică și interesele sale strategice”

El a precizat, referindu-se la preşedintele Traian Băsescu, că declaraţiile făcute „la tulburare, la nervi, în stare precară” nu ajută cu nimic România.

4 răspunsuri to “PREMIERUL VICTOR PONTA ATAC NIMICITOR LA ADRESA PENALULUI TRAIAN BASESCU:VARIANTA NATIONALIZARII A COPIAT-O DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL VIKTOR ORBAN ,UNGARIA FIIND SINGURA TARA EUROPEANA CARE A FOLOSIT NATIONALIZAREA!”

  1. Erwin Lucian Bureriu 9 octombrie 2014 la 6:32 pm #

    Ponta și Băsescu sunt înțeleși să ne-o tragă, dragă. Este o monstruoasă coaliție regățeană.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: