DEMENTUL ROMANIEI TRAIAN BASESCU A SEMNAT VINERI DECRETUL PRIN CARE PREMIERUL VICTOR PONTA ESTE DESEMNAT MINISTRU INTERIMAR AL CULTURII SI VICEPRIM -MINISTRU!

10 oct.

Băsescu a semnat decretul prin care Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii şi vicepremier

Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri decretul prin care premierul Victor Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii, viceprim-ministru, informează Administraţia Prezidenţială.

Decretul de revocare din funcţiile de ministru al Culturii şi vicepremier a lui Kelemen Hunor a fost semnat joi de şeful statului şi publicat vineri în Monitorul Oficial.

„Aştept de trei luni un înlocuitor pentru ministrul Culturii, constat că Guvernul nu face nici măcar gestul minimal nu de a nominaliza un ministru al Culturii, ci de a desemna ministru interimar la Cultură dintre membrii Guvernului, lucru pe care putea să-l facă foarte uşor premierul. Am semnat decretul de revocare a domnului Kelemen Hunor. Cred că niciodată nu am avut atâta răbdare cu Guvernul câtă am avut în cazul lui Hunor, dar se pare că s-a întrecut măsura”, a declarat, joi, Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi seară că a vorbit pe această temă cu premierul Victor Ponta, precizând că UDMR nu va renunţa nici la portofoliul Culturii, nici la funcţia de vicepremier.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: