LUMINITA PAUL ,SINGURUL ZIARIST DE PRESA SCRISA AFLAT IN SINGAPORE,DESPRE VICTORIA SIMONEI IN FATA SERENEI: „HALEP ARE CARNE DE LEOAICA,A CASTIGAT PENTRU CA A CREZUT SI NU S-A INTIMIDAT.URIAS!”

22 oct.

Singurul ziarist de presă scrisă aflat în Singapore, Luminiţa Paul, despre emoţiile victoriei fantastice a Simonei: „Halep are carne de leoaică, a cîştigat pentru că a crezut şi nu s-a intimidat. Uriaş!”

Românca Simona Halep, lăudată din toate colţurile lumii. Daily Mail: "Simona o distruge pe Serena". Reacţii din SUA, Singapore şi Italia

Astăzi, zgomotul artificiilor lansate la intrarea pe teren n-a mai speriat-o pe Simona. În faţa meciului cel mai greu din viaţa ei a fost mai compactă ca oricînd. Pentru că s-o întîlnesti pe Serena Williams la Turneul Campioanelor e testul suprem.

Setul întîi a fost şi dăruit de americancă, dar mai ales cîştigat de romanca. Serena a fost fragilă, a greşit imens, s-a lamentat în interior, iar altcineva ar fi intrat în capcana asta păcătoasă. S-ar fi dus pe valul erorilor americancei si s-ar fi scufundat cu el. Meritul Simonei e că nu si-a pierdut luciditatea. Cînd adversara greşea, ea răspundea cu un punct. 6-0 în primul set.

6-0? Twitter-ul zbîrnîie „upset alert”. Să nu ne grăbim, nu? Se grăbesc ele. În setul secund, povestea continuă oarecum la fel, doar că schimburile de mingi sînt mai lungi şi Simona îşi poate pune în valoare construcţia. Şi deplasarea. Break-ul vine repede. Emoţii apoi pe serviciul propriu, loviturile Serenei capătă greutate cînd şi cînd. Dar nu, nu e azi ziua. Halep are carne de leoaică. Sufocă mingea de break cu un serviciu excelent plasat. Şi merge aşa pînă la 5-2. Serveşte pentru meci.

Serveşte pentru meci? În faţa Serenei? Aţi înnebunit? Două mingi de break care se duc pentru că azi nu poate fi altfel! Şi Simona cîştigă. Cel mai mare meci din viaţa ei. Meciul pe care l-a cîştigat pentru că a crezut. Şi nu s-a intimidat. Uriaş!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: