ICCJ, VA DEZBATE LUNI,27 OCTOMBRIE,CEREREA „DRAGII ANI”A LUI TRAIAN BASESCU DE JUDECARE A DOSARULUI PRIVIND INCOMPATBILITATEA GAULEITERULUI NAZI,SAMSAR DE COPII,KLAUS CIOLANNIS,SCUZE IOHANNIS!

23 oct.

Klaus-Johannis-nazistul bun

Înalta Curte de Casație și Justiție va dezbate luni, 27 octombrie, cererea Agenției Naționale de Integritate de judecare mai devreme a dosarului privind incompatibilitatea președintelui PNL Klaus Iohannis.

Stabilită iniţial pentru data de 18 noiembrie, ANI a solicitat să judece mai repede dosarul, pe motiv că acesta a fost fixat după al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

În aprilie 2013, Iohannis a fost declarat în stare de incompatibilitate de ANI, deoarece deține simultan funcția de primar al Sibiului și reprezentant al municipalității în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Apă Canal SA și SC Piețe SA, dar Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat câştig de cauză primarului Sibiului.

Pe 30 septembrie, ICCJ a admis în principiu judecarea recursului declarat de ANI la decizia Curţii.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, pe 29 septembrie, cu o zi înainte ca ICCJ să îi admită, în principiu, recursul, că va candida la prezidenţiale indiferent de ceea ce se va întâmpla la instanţa supremă.

„Pot să vă spun că voi candida indiferent ce o să se întâmple. Candidatura mea este depusă, este definitivă şi voi fi pe buletinul de vot. Nu pornesc de la premisa că mâine se va întâmpla ceva deosebit la ICCJ”, declara Iohannis, la Adevărul Live.

Klaus Iohannis a ţinut să precizeze că el porneşte de la premisa că va câştiga procesul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: