REACTIA PREMIERULUI VICTOR PONTA LA DEMERSUL POLITIENESC DE TIP STALINIST AL AUDIERILOR MASIVE IN MIEZ DE NOAPTE IN DOSARUL REFERENDUMULUI.ATAC DUR LA GAULEITERUL NAZI,CLAUS CIOLANNIS,SCUZE IOHANNIS- BASESCU!

24 oct.

victor-ponta-nervos_bb83089daf
Aproape 200 de oameni din trei judeţe au fost duşi vineri cu autocarul la Bucureşti, pentru a fi audiaţi în Dosarul referendumului. Premierul Victor Ponta a comentat acestă situaţia de la Târgovişte, unde se află la un eveniment al rectorilor.

„Eu nu pot şi nu am dreptul să comentez nimic care ţine de un proces în curs. Pot să fac o remarcă politică: că există un sentiment la contracandidaţii mei, la domnul Iohannis, că e adevărat că ei nu au nimic de spus, dar că o să le câştige DNA alegerile. Justiţia e cu treaba ei, iar noi trebuie să spunem ce vrem să facem. Domnul Iohannis zice că nu spune nimic, că îi câştigă DNA alegerile. Eu cred că trebuie să-mi fac în continuare campanie pentru a arăta românilor ce vreau să fac. Legat de justiţie nu am voie să comentez şi dacă voi fi preşedinte la fel voi face”, a declarat Ponta.

Premierul a continuat atacul la Iohannis, pe care îl acuză că îi copiază discursul lui Traian Băsescu. „Când mă insulta domnul Băsescu avea un farmec. Când mă insultă domnul Iohanis ne ia somnul. Ia cu copy-paste declaraţiile domnului Băsescu”, a mai declarat Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: