FUHRERUL TRAIAN BASESCU IL NIMICESTE PE GAULEITERUL NAZIST KLAUS IOHANNIS,INTRUCAT L-A UMILIT CA OM DE DOUA ORI,CU OCAZIA SUSPENDARILOR DIN 2007 SI 2012! „EU AM O PROBLEMA URIASA CU PNL: A FOST PARTIDUL CARE M-O SUSPENDAT!”

28 oct.

iohannis-basescu_31045200
Președintele Traian Băsescu a declarat că nu-l poate susține pe Klaus Iohannis nici în ruptul capului, în special din cauza PNL-ului. Băsescu a explicat că PNL l-a umilit ca om de cel puțin două ori, cu ocazia suspendărilor din 2007 și 2012.

”Aici am o problemă politică şi morală. Eu am o problemă uriaşă cu PNL: a fost partidul care m-a suspendat, au fost iniţiatori, susţinători ai suspendării. Mi-l aduc aminte pe Iohannis când îl plimbau pe la TV ca premier de la Grivco. Când te-au făcut premier, ai pus tu mâna să-l suni pe preşedinte? Domnule, m-aţi numi sau nu?

Eu am fost umilit de oamenii ăştia, eram preşedinte ales şi am fost trimis la un garaj. Ar fi avut justificare dacă nu ştiam motivaţia. În 2007 a pornit de la supărarea lui Tăriceanu cu biletul. În 2009, toţi au fost împotriva mea la alegeri. Nu a existat o singură numire făcută pe criteriul recomandării partidului. Iohannis a fost unul din exponenţii acestor mişcări. Cum credeţi că mă uit la Parlament când nu avizează anchetarea lui Andronescu, a lui Şerban Mihăilescu, ţin parlamentarii incompatibili în Parlament”, a declarat Traian Băsescu, la Adevarul.

Președintele a spus că nu-i poate crede pe cei de la ACL când spun că apără statul de drept. ”Cum pot să-i cred eu că apără statul de drept când pe scenă, alături de Iohannis, stau oameni precum Vosganian sau Chiuriu?”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu a mai explicat că Iohannis s-a dovedit a fi un trădător pe scena politică.

”N-aș vrea să-i plâng de milă lui Crin Antonescu, dar Iohannis l-a pus pe Crin Antonescu într-o situație extrem de dificilă, atunci când a decis să demisioneze, fără a-l anunța (…) Când vrei să iei șefia unui partid o faci într-o luptă directă, nu prin jocuri pe la spate”, a mai declarat Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: