IRINA SOCOL , FONDATOAREA SIVECO A FOST ELIBERATA DIN ARESTUL PREVENTIV.MASURA A FOST INLOCUITA DE CAB CU ARESTUL LA DOMICILIU!

4 nov.

Irina Socol
Irina Socol, fondatoarea Siveco, a fost eliberată din arestul preventiv. Măsura a fost înlocuită de Curtea de Apel Bucureşti cu arestul la domiciliu. Decizia este definitivă. Irina Socol este cercetată într-un dosar de evaziune fiscală.

Decizia Curţii de Apel:

Înch. 805/C/DL / În baza art. 425^1 alin. 7 pct. 2 litera a C.p.p., admite contestaţia formulată de inculpata Socol Irina împotriva încheierii din 22.10.2014 a Tribunalului Bucureşti-secţia I penală, pe care o desfiinţează şi rejudecând: În baza art. 242 alin. 2 C.p.p. admite cererea formulată de inculpată privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatei cu măsura arestului la domiciliu, prev. de art. 218-222 C .p .p măsură care se va lua pentru o perioadă de 30 zile , începând cu data punerii în executare. Arestul la domiciliu se va executa la domiciliul inculpatei din Bucureşti………..- Pe durata arestului la domiciliu, inculpata nu va putea părăsi imobilul fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Potrivit art. 221 alin. 2 C.p.p., pe durata arestului la domiciliu , incupata va avea următoarele obligaţii: -se va prezenta în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi , a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori va fi chemată; -nu va comunica cu cealaltă inculpată, , nici cu suspecţii Grabany Tiberiu şi Constantinescu Dumitru; -va purta un dispozitiv electronic de supraveghere. Potrivit art. 221 alin. 4 C.p.p., atrage atenţia inculpatei că, în cazul încălcării cu rea credinţă a obligaţiilor care le revin sau a măsurilor de supraveghere , măsura arestului la domiciliu se va înlocui cu măsura arestării preventive. Pe durata arestului la domiciliu, inculpata va putea părăsi imobilul , în vedere prezentării la organele judiciare, la chemarea acestora. În baza art. 204 alin. 12 C.p.p. dispune punerea de îndată în liberatate a inculpatei , dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Examinată şi pronunţată în camera de consiliu, azi, 3 noiembrie 2014.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: