CANDIDATUL LA PRESEDINTIE AL ALIANTEI PSD-UNPR -PC,VICTOR PONTA SI MESAJUL DE MULTUMIRE ADRESAT FOSTULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI,EMIL CONSTANTINESCU!

8 nov.

Candidatul la Președinție al Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a susținut, vineri, că va sprijini întotdeauna proiectele care ajută România să își vindece rănile trecutului, ca reacție la scrisoarea transmisă de fostul președinte Emil Constantinescu în care mulțumea Guvernului pentru avizul favorabil la proiectul de lege care prevede dublarea indemnizațiilor pentru persoanele persecutate din motive politice de regimul comunist.

„Îi mulțumesc domnului președinte Emil Constantinescu pentru cuvintele frumoase din scrisoarea adresată și pentru direcția morală pe care a oferit-o întotdeauna poporului român. Voi sprijini întotdeauna proiectele bune pentru România, care ne ajută să vindecăm, chiar și astăzi, rănile trecutului”, a postat Ponta pe contul său de Facebook.

Fostul președinte Emil Constantinescu apreciază decizia Guvernului de a acorda aviz favorabil proiectului de lege care prevede dublarea indemnizațiilor pentru persoanele persecutate din motive politice de regimul comunist.

‘Ultimii 14 ani au marcat instaurarea unei profunde crize morale în societatea românească. Iată de ce cred că, odată cu terminarea unei dezolante campanii electorale, trebuie reinstaurate autentice repere de conștiință individuală și publică. Aceasta mă face să apreciez decizia Guvernului de a acorda aviz favorabil și susținere financiară proiectului de lege inițiat de fostul președinte al Senatului Crin Antonescu, decizie care deschide calea unei proceduri de urgență pentru aprobarea acestuia în Parlament. Mă voi implica personal, în numele Fundației Române pentru Democrație, împreună cu Asociația Foștilor Deținuți Politici din România, pentru a convinge parlamentarii din tot spectrul politic să voteze această lege în luna decembrie, marcată de Ziua Națională și aniversarea a 25 de ani de la prăbușirea regimului comunist în România’, se arată într-o scrisoare adresată de Constantinescu premierului Victor Ponta și transmisă AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: