IPOCRIZIE FARA MARGINI A LUI KLAUS WERNER IOHANNIS,CARE „SE IA”DE DECLARATIILE LUI VLADIMIR PUTIN ,IN LEGATURA CU PAKTUL RIBBENTROP-MOLOTOV,PRIN CARE GERMANIA NAZISTA A LUI HITLER A SFARTECAT ROMANIA,IAR DUPA RAZBOIUL PIERDUT DE NAZISTI MULTI SAVANTII GERMANI AU RAMAS IN URSS -UL LUI STALIN ,PENTRU A SE RAZBUNA PE USA!

8 nov.

Klaus Iohannis, aflat în campanie prezidențială, atacă și temele de politică externă. Liderul PNL se ia de Vladimir Putin, după ce președintele Rusiei a declarat că pactul Ribbentrop-Molotov nu a fost unul rău.

”Declarația președintelui rus Vladimir Putin prin care justifică semnarea pactului de neagresiune dintre Germania nazistă și Uniunea Sovietică precum și a protocolului secret Ribbentrop-Molotov – act prin care României i se iau Basarabia și Bucovina de Nord – este de natură să sporească îngrijorarea față de tendința revizionistă a politicii externe a Federației Ruse.

Primim un nou avertisment că Federația Rusă nu va accepta să aibă un rol minor în Europa și că își dorește cu orice preț recunoașterea propriilor interese. Revizionismul pe care Moscova îl anunță prin vocea președintelui său la o întâlnire cu tineri istorici s-a observat anterior și într-un lung efort de reeditare a manualelor de istorie, eliminându-se referințele la atrocitățile comise de armata sovietică și de regimul stalinist.

Mă alătur vocilor reprezentanților europeni care condamnă atitudinea președintelui rus de a rescrie istoria și de a o folosi în propriul interes vremelnic.

Aceste declarații vor avea efectul nefast al sporirii neîncrederii între statele membre UE și partenerii nord-atlantici, pe de o parte și Federația Rusă, pe de altă parte.”, se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: