PREZIDENTIABILUL ACL KRAUT CIOLANNIS ,SCUZE KLAUS IOHANNIS REGRETA DUPA IUDA DE CRIN „CHUCKY” ANTONESCU!

14 nov.

Iohannis suspină dupa Crin. "Antonescu ar fi trebuit să facă și el campanie electorală pentru mine, este păcat..."

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi seară, la Digi 24, că regretă neimplicarea fostului lider liberal Crin Antonescu în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

„Este păcat şi îmi pare rău, v-o spun sincer, că nu s-a implicat Crin Antonescu în campanie. Ar fi trebuit, după părerea mea, s-o facă, ca fost preşedinte al PNL”, a afirmat Iohannis. Klaus Iohannis crede că Antonescu ar fi trebuit să facă o campanie electorală în favoarea candidatului PNL, însă a subliniat că nu are explicaţii pentru neimplicarea acestuia.

Crin Antonescu a declarat că niciunul dintre cei doi candidați angajați în campanie electorală nu beneficiază de sprijinul său, „sunt independent ca un preşedinte”, a declarat fostul lider liberal

Antonescu a recunoscut că a schimbat mesaje cu ambii candidați, dar că niciunul dintre ei nu se va bucura de sprijinul său public.
”Am schimbat două vorbe, așa, care mai e treaba. Am comentat neutru, deci, nu e nicio chestie. Nici Iohannis și nici nimeni altcineva nu se poate baza pe sprijinul meu. Pur și simplu: Ponta m-a sunat şi am vorbit mai mult glume de astea politice, ce comenta el de alegeri, chestia aia că au venit Iohannis și cu Blaga în sediul unde s-a făcut USL, dar au fost pur și simplu niște chestii de discuție politică. Cu Iohannis am avut un schimb de mesaje şi atât”, a spus Antonescu.

Cum în mai multe intervenții publice Klaus Iohannis îi solicitase lui Crin Antonescu manifestarea publică a susținerii candidaturii sale la Cotroceni, imparțialitatea lui Crin Antonescu a reprezentat un refuz al cererii candidatului ACL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.