EXCLUDERI DIN PSD :MIRCEA GEOANA,MARIAN VANGHELIE SI DAN SOVA.DECIZIA A FOST LUATA JOI,IN SEDINTA CEN PSD ,CU 82 DE VOTURI „PENTRU!”

27 nov.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD. Propunerea de excludere a fost făcută de Victor Ponta, decizia fiind luată joi, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, cu 82 de voturi „pentru”.

Excluderi în PSD

În şedinţa CExN, care a durat mai bine de 6 ore, au existat două propuneri, una de suspendare a celor trei şi una de excludere, fiind votată cea de excludere.

Propunerea de excludere a fost votată cu 82 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi două abţineri. Potrivit Statutului PSD, excluderile se votează cu două treimi din membrii CExN.

Marian Vanghelie: A fost o EXECUŢIE. Lui Ponta şi Dragnea le e FRICĂ de Congres. Nu mă mai interesează PSD
Mircea Geoană a ieşit primul din şedinţa PSD şi a anunţat decizia luată de social-democraţi.

„La finalul întâlnirii, domnul Victor Ponta a făcut propuneri de excludere pentru unii colegi, printre care şi pentru mine, dar după o discuţie lungă şi contradictorie, s-a decis suspendarea mea, a lui Marian Vanghelie şi Dan Şova până la Congresul din martie”, a declarat Mircea Geoană.

Acesta a afirmat că Ponta a încercat să forţeze excluderea lor din partid ameninţând cu demisia de la conducerea PSD. „Preşedintele partidului a jucat cu şefia partidului pe masă”, a spus Geoană.

ŞEDINŢĂ PSD. Cererile lui VICTOR PONTA au fost acceptate: CONGRES în martie, pesediştii rămân la guvernare

Întrebat ce i s-a imputat, Mircea Geoană a răspuns: „Nu mi s-a reproşat absolut nimic şi atunci  motivele sunt pe măsura reproşurilor”.

„Toată lumea este înfierbântată, nervoasă, toată lumea caută ţapi ispăşitori într-o parte sau alta”, a mai spus Geoană.

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a declarat, după reuniune, că a votat pentru excluderea lui Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie din partid.

A fost un vot, cred două voturi împotrivă şi o abţinere, restul – 80 şi nu ştiu cât – pentru aceste decizii. În consecinţă, conform unei reguli a democraţiei, majoritatea are dreptate. S-a discutat întreaga activitate a tuturor. Asta este decizia. Decizia a fost să fie un Consiliu Naţional după ianuarie, care va stabili şi direcţii de acţiune ale partidului care se vor confirma într-un congres care să se organizeze după acest Consiliu Naţional. Eu am votat pentru excludere”, a spus Rus, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: