George Scutaru, om recrutat de Mossad prin masonii Niels Schnecker si Adrian Thiess Ragnar, pus de marioneta Iohannis sa se ocupe de Securitatea Nationala – SRI/SIE/STS/DGIA!

27 nov.

Lupul Dacic

89

SRI-ul o sa-i prezinte raportul acestui neispravit, carpa de sters pe picioare a agentilor Mossad din Romania! Cine garanteaza ca informatiile vitale ale statului roman nu ajung in Israel sau Statele Unite? Un bagator in seama venit din Focsani, bagat cu ajutorul lui Dinu Patriciu prin comisia de aparare, si acum a ajuns mare “agent secret”! Cum ar putea personajul acesta sa iasa in fata si sa discute la nivel de servicii secrete problemele de securitate ale Romaniei?

Scutaru, alaturi de generalii masoni si pro-Statele Unite din cadrul MaPN-ului, a incasat sau nu comision in urma achizitionarii sicrielor plutitoare pe nume F16? Ah, am uitat, de apartenenta lui la masonerie nu se discuta in public!

George Scutaru si Crin Antonescu (coordonati din umbra de agenti Mossad plantati in Romania) :”Sa redeschidem inchisorile politice ca in anul 1950! Am primit ordin de la Mossad si ne-au promis functii…

Vezi articolul original 521 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: