MILIARDARUL EVREU GEORGE SOROS SI CREATIILE SALE PDL , ACL,DAR SI CANDIDATII SAI TRAIAN BASESCU SI KLAUS IOHANNIS SI „DREAPTA” ROMANEASCA ,CARE NU EXISTA SAU NIMIC DIN TOT CE SE INTAMPLA IN ROMANIA NU ESTE INTAMPLATOR!

30 nov.

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2014/11/word1.jpg

Nimic din tot ce se intampla pe scena politica din Romania nu este intamplator.
In cele ce urmeaza doresc sa va aduc la cunostinta cum am ajuns la concluzia ca progresistii din Romania si nu numai, au un plan bine pus la punct, un plan care nu are absolut nici o legatura cu agenda omului de rand(asta ca sa folosesc o expresie des intalnita in vocabularul politicienilor populisti). Un alt progresist si mare sustinator al lui George Soros in Romania; este vorba despre Remus Cernea. Cine este Remus Cernea??? Presedintele miscarii verzilor.

Ungaria, dreapta, FIDESZ, PDL, Victor Orban, Traian Basescu, George Soros

Nu mai e niciun secret ca PDL este creatia lui George Soros si ca acest partid a fost finantat cu 1 miliard de euro de catre acesta. In ciuda aparitiei pe scena politica romaneasca a oricaror forme politice unguresti de genul UDMR, PCM ori PPMT, adevaratul partid al maghiarilor din Romania este PDL. Cine nu si-a dat seama de asta inseamna ca e lipsit de cele mai elementare cunostinte de strategie politica. Invatamantul in limba maghiara, arborarea drapelelor maghiare pe institutiile publice ale statului roman, standuri ale “Tinutului Secuiesc” la targurile internationale de turism si alte asemenea mizerii, toate sunt facute Romaniei de catre PDL la adapostul santajului politic al UDMR. Pdl-istii au spus ca cica au fost constransi cu pierderea majoritatii in Parlament si cu caderea guvernului, daca nu voteaza legi pentru binele maghiarilor din Romania. Praf in ochi.

George Sörös este cel care a contribuit, prin mişcarea “revoluţia portocalie”, la instaurarea Regimului Băsescu în România.Interesele sînt prea mari şi România constituie încă o sursă de venit pentru afaceriştii lumii “libere”. Soros&Co finanţează şi coordonează, prin agenţi interpuşi, viaţa politică a multor ţări est-europene, ţelul final fiind controlul total asupra economiilor şi, implicit, a politicii acestora. Menţinerea la putere a lui Traian Băsescu nu s-a produs fără garanţia unei profitabilităţi maxime, şi anume îndatorarea românilor către instituţiile financiare, cunoscute ca asasini economici care au falimentat şi cumpărat economia ţărilor unde au penetrat, cu complicitatea autorităţilor statelor respective. Legăturile dintre Traian Băsescu şi PDL, pe de o parte, şi Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), firma canadiană care vrea să exploateze cu cianuri aurul de la Roşia Montană, pe de altă parte, nu datează de ieri, de azi. Încă din 2004, faptul că RMGC a finanţat campania electorală a preşedintelui României a devenit de notorietate, conexiunea fiind făcută atunci prin GMP, agenţia de publicitate care se ocupa atît de imaginea lui Traian Băsescu, cît şi de cea a RMGC. De asemenea, faptul că declaraţia privind includerea proiectului RMGC în Programul Guvernamental i-a aparţinut lui Adriean Videanu nu este o întîmplare.

Legătura este făcută prin John Ashton, fostul vicepreşedinte al RMGC, care, după ce şi-a încheiat “job-ul” la Roşia, a devenit master-mind la Marmosim Simeria – “perla” familiei Videanu, cea mai mare fabrică de prelucrare a marmurei şi a pietrei ornamentale din România – dar există informaţii că acesta nu ar fi rupt niciodată legăturile cu “canadienii” de la Gabriel Resources. Istoricul afacerii spune că, prin Hotărîrea de Guvern 458/1999, s-a aprobat licenţa 47/1999 de concesiune pentru S.C. Gold Corporation, documentele purtînd şi semnătura fostului ministru al Industriilor din cabinetul Ciorbea, Radu Berceanu, astăzi fostul ministrul de “succes” al Transporturilor. Astfel, pentru suma de numai 3 milioane de dolari, cît este contravaloarea concesiunii, firma Gabriel Resources a obţinut dreptul de exploatare a unui zăcămînt de peste 800 de tone de aur şi 2000 de tone de argint, în valoare de circa 10 miliarde de dolari. Pe deasupra, deoarece zona Roşia Montană a fost declarată de către autorităţile româneşti “zonă defavorizată”, firma “canadiană” beneficiază, conform legii, de scutiri de TVA pe o perioadă de 10 ani, precum şi de alte facilităţi specifice paradisurilor financiare. În spatele întregii afaceri se află Mark Rich (vezi si aici) şi Frank Timiş.

La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995 , Soroș spunea :

“ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

George Soros are o adevarata retea: “Soros Open Network Romania” (Reteua Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.

Finanteaza masiv activitatile anti ortodoxe , anti patriotice , pro avort , pro homosexualitate . Oamenii sai au impanzit politicul si „ culturalul „ . Sa vedem cativa dintre ei :

Smaranda Enache, membra a GDS si Istvan Haller,membru al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), ambii membri militanti ai “Solidaritatii pentru libertatea de constiinta”, reprezentata si de Remus Cernea . Autodeclarat “liber cugetator”, Cernea este impins pe la spate de Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu s.a, membri fondatori ai asociatiei “seculariste”.

Organe aflate in trena Soros:

Asociatia Pro-Democratia

Alianta Civica

Agentia de Monitorizare a Presei

Academia Catavencu, etc.
Dupa ce au votat zeci de ani cu Gheorghe Funar, care acum afirma ca germanii se trac din daci si ca dacii au inventat primele aparate de zbor, dupa ce l-au ales de doua ori pe Emil Boc, premier al Romaniei, acum clujenii au votat cu   Klaus Johannis, candidat  al PDL – PNL.

Mitingurile uriase organizate din Cluj-Napoca in plina campanie electorala,au stat in spatele mitingurilor   ACL-istii locali, cei care au facut sa fie ales Emil Boc la primarie si Traian Basescu la presedintie, clujenii au considerat necesar sa participe la aceste evenimente in aceeasi masura in care in anii trecuti au participat la mitingurile anti RMGC si anti Basescu.

Steaguri cu mesaje penibile gen “I love DNA”, pancarte anti Biserica si lideri de genul lui Cornel Vilcu, lector la UBB, asociat al gruparii de anarhisti Tinerii Maniosi, ONG-urile Sorosiste Active Watch, Societatea Academica (reprezentata de organizatoarea protestelor anti Basescu si RMGC Andreea Petrut) si Fundatia Ion Ratiu de la Turda, au aratat clujenilor care au stat acasa privind la meciul de fotbal al Nationalei, ca avem de-a face cu doua Romanii. O Romanie anti crestina, crescuta pe Facebook si afiliata Soros, care il sustine pe Klaus Iohannis, Monica Macovei si este obsedata de mitul “idependentei justitiei” (a se citit DNA si CSM controlate de Basescu – PDL). Si o Romanie lasata in urma, care inca mai crede in dihotomia politica.

Soros a reusit in cativa ani sa creeze la Cluj o masa de manevra de cateva mii de oameni, controlata de cateva zeci de persoane bine plasate social, aceasta masa a fost folosita si va mai fi pentru diverse interese straine in dezavantajul interesului romanesc.
Pe langa anarhisti la manifestatii au fost si multi basisti neoconservatori care simpatizeaza cu pseudointelectualul Mihail Neamtu.

Casele lui Emil Boc şi a lui Kelemen Hunor şi alte clădiri din Cluj-Napoca au fost expropiate simbolic de grupul operativ al Salvaţi Roşia Montană! – care are şi în Bucureşti câteva corturi, în care duminică bătea vântul. Pe site-ul Voxpublica, Mihai Goţiu recunoaşte pentru prima oară că acţiunea – a cărui purtător de cuvânt este – are câteva lucruri în comun cu Occupy Wall Street, finanţat de miliardarul George Soros.

“pe ici, pe colo, acțiunea Campaniei ”Salvați Roșia Montană!” are câteva lucruri în comun și cu ”Occupy Wall Street”.

Pe youtube circulă un filmuleţ cu un tânăr care mărturiseşte că a fost plătit cu 22 de dolari pentru a protesta împotriva bogaţilor lumii.

Miliardarul american a denunţat  în ultima perioadă sistemul financiar, nefast, după părerea lui, pentru economiile ţărilor în curs de dezvoltare, sistem care i-a permis să facă peste 22 mld de dolari. Câtă ipocrizie.

Activiştii români din grupul de acţiunea Salvaţi Roşia Montană! nu recunosc că sunt finanţati de miliardarul american. Acţiunile, însă, sunt în oglindă. Câtă coincidenţă.

Naivii sunt mereu aceiaşi. Doar liderii lumii ştiu să se învârtă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: