CINE ESTE FAMIGLIA MARIUS SI ZUZANA VECERDEA , FINII DIN USA A LUI KLAUS SI CARMEN IOHANNIS, SAMSARI DE COPII SI TRAFIC DE ORGANE,SI RETROCEDARI IMOBILIARE!

5 dec.

Klaus Iohannis, președintele ales al României, a plecat în SUA, într-o vizită privată. Așa cum anunța STIRIPESURSE.RO, Iohannis își va vizita foștii prieteni plecați peste Ocean. Este vorba despre familia Vecerdea, finii președintelui.

content-image

Aceasta ar fi casa în care Klaus și Carmen Iohannis vor locui în SUA.

content-image

Finul lui Iohannis a spus că pentru a pune pe roate clubul de tenis din Sibiu, și-a vândut casa din America și a băgat 300.000 dolari.

Totuși, doamna Vecerdea apare ca deținând proprietatea din Palm Beach.

content-image

”Antrenorul și antreprenorul de succes din Sibiu al președintelui ales ne anunță, în alt interviu, că a băgat peste 1.000.000 euro în baza privată.

Întrebare: ANAF a făcut vreodată un control la Bolletieri de Sibiu?”, se întreabă Victor Ciutacu, cel care a publicat pozele.

Marius Vecerdea susține că a jucat 7 (șapte) ani în liga profesionistă de tenis din Germania. Site-ul Federației Internaționale de Tenis nu-l găsește la profesioniști și prezintă un bilanț negru al activității sale sportive competiționale: 2 (două) victorii și 10 (zece) înfrângeri.

content-image

”A treia întrebare: Ne mai luați mult de proști cu poveștile voastre?

Da, știu, mă mănâncă-n cur ca pe maimuțe. Și mă scarpin. Klaus Werner e idolul mulțimilor. E din alt film. E reprezentantul legitim al celor care și-au luat țara înapoi. E președintele beneficiar al nebuniei din diaspora și de pe facebook. Lumea încearcă să se pună bine cu el. Sau îl evită. Fiindcă se teme ce-ar putea urma. Așa, și? Eu sunt un simplu băiat din provincie. Care a venit să facă școala-n București și s-a stabilit aici. Pentru că și-a transformat pasiunea-n meserie. Pe care nu i-o poate lua nimeni. Fiindcă face doar ce știe și știe ce face. Cam ca-n România lucrului bine făcut…”, completează Ciutacu pe ciutacu.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: