MORTAL COMBAT.TRAIAN BASESCU II DECLARA „BLITZ-GRIEG” LUI KLAUS IOHANNIS: ISI VA PETRECE ULTIMA ZI DIN MANDAT LA SANNICOLAU MARE,UNDE SI-O ANUNTAT CANDIDATURA PENTRU CEL DE AL DOILEA MANDAT IN 2009!

20 dec.

basescu timisoara
Traian Băsescu se află în ultimele 24 de ore ale mandatului său de preşedinte. Pe 11 mai 2014, aflat la un eveniment al Fundaţiei Mişcarea Populară de la Timişoara, preşedintele a promis că îşi va petrece ultima zi de mandat la Sânnicolau Mare, oraşul în care şi-a anunţat candidatura pentru al doilea mandat.

Vorbind despre o întâlnire pe care a avut-o cu primarul oraşului Sânnicolau Mare, Traian Băsescu declara de pe scena de la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timişoara: „I-am promis că ultima zi de mandat, când îmi voi încheia, acolo o voi face.”

Băsescu a revenit în cel mai vestic oraş al României în luna septembrie, la Zilele Oraşului Sânnicolau Mare, însă promisiunea că îşi va încheia mandatul acolo se pare că va rămâne neonorată. Primarul Dănuţ Groza a declarat, pentru stiripesurse.ro, că preşedintele nu şi-a anunţat o vizită la Sânnicolau Mare în aceste zile. „Aşa a zis (că va vizita Sânnicolau Mare în ultima zi de mandat – n.r.), dar noi am fost bucuroşi că a fost în septembrie. Ne-am bucura dacă ne-ar face o surpriză”, a declarat primarul Dănuţ Groza, cel care a devenit joi secretar general al filialei PDL Timiş.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: