KLAUS IOHANNIS A ANUNTAT INTR-UN INTERVIU ACORDAT PENTRU TURNULSFATULUI.RO CA LISTA FINALA A CONSILIERILOR SAI SE VA DEFINITIVA!

31 dec.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu, cand isi va definitiva lista consilierilor care-l vor ajuta la Palatul Cotroceni. Din informatiile date reiese ca o parte din nou-veniti nu vor fi actuali politicieni.

„Echipa de la Cotroceni incă nu este completă, dar va fi in cursul lunii ianuarie. Unii dintre consilierii prezidentiali si consilierii de stat cu care am vorbit si care vor veni alături de mine in echipa mai au o perioada pana cand sunt liberi de contract, unii au o perioada de preaviz până când îşi pot părăsi postul pe care il au acum, altii trebuie sa termine cateva etape pentru a nu fi in incompatibilitate, dar lucrurile se vor rezolva rapid”, a spus Klaus Iohannis, într-un interviu pentru turnulsfatului.ro.

Klaus Iohannis a numit pana in acest moment, urmatorii consilieri: Dan Mihalache (PNL), Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ştefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran, Adrian-George Scutaru (PNL) si Mihai Răzvan Ungureanu (PDL).

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: