FURIA LUI DAN VOICULESCU SI AMENINTARILE ACESTUIA LA ADRESA PRESEDINTELUI P.C. DANIEL CONSTANTIN ,IGNORATE DE ACESTA.E DEJA DE NOTORIETATE RUPTURA DINTRE CONDUCEREA PC SI DAN VOICULESCU!

2 ian.

voiculescu constantin
Preşedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, l-a ameninţat pe blogul personal pe preşedintele PC, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. Patronul trustului Intact, care execută o pedeapsă de 10 de închisoare, îl acuză pe fostul său colaborator de „lipsă de conştiinţă”. Potrivit lui Voiculescu, actualul ministru al Agriculturii va fi judecat de Dumnezeu, dar şi de justiţie.

Daniel Constantin se află în vacanţă şi susţine că nu a citit ameninţările lui Dan Voiculescu. Deocamdată, acesta afirmă că nu vrea să vorbească decât de urări de bine.

„Deocamdată nu vreau să vorbim decât de urări de bine. Nici nu am citit nimic, credeţi-mă. Dacă ştiam că sună cineva din presă nici nu răspundeam. Să aveţi un an aşa cum vă doriţi dumneavoastră”, a declarat Constantin.

Relaţia dintre familia Voiculescu şi Daniel Constantin s-a stricat după condamnarea mogulului. Voiculescu ar fi putut fi ajutat într-o oarecare măsură de intervenţiile ministrului Agriculturii, pentru a scăpa de puşcărie, însă acesta nu s-a implicat după dorinţa preşedintelui de onoare al PC. E deja de notorietate ruptura dintre conducerea PC şi Dan Voiculescu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: