IUDA CRIN „CHUCKY”ANTONESCU ,FOSTUL PRESEDINTE AL PNL CARE I-O DAT PE TAVA LUI TRAIAN BASESCU CEL MAI VECHI PARTID LIBERAL DIN EUROPA,PARTIDUL BRATIENILOR A FOST LOVIT DE „BLESTEMELE „PRIETENULUI SAU LIVIU DRAGNEA SI O LUAT-O PE ARATURA CA UN INSTABIL PSIHIC CE ESTE!

2 ian.

http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=192904

Pe Crin Antonescu se pare că l-au ajuns ”blestemele” prietenului Liviu Dragnea. Înainte ca Antonescu să își piardă toate funcțiile politice cu greutate, Liviu Dragnea îl avertiza că va ajunge un simplu pieton.

Crin Antonescu, fostul preşedinte PNL, a fost filmat de paparazzii Cancan.ro plimbându-se, timp de oră, prin ninsoarea ce a cuprins Bucureştii în prima zi de Crăciun.

Crin Antonescu a făcut turul Parcului Herăstrău fără nicio oprire. La prima vedere, părea că politicianul trebuie să ajungă undeva, mai ales că, din când în când, îşi privea nedumerit telefonul.

Se pare însă că fostul lider PNL avea nevoie doar de un moment de reflecţie după experienţele politice din ultima vreme, pentru că, în final, s-a întors acasă.

Atacul lui Liviu Dragnea este o lovitură mai subtilă. Pe lângă atacul politic, Liviu Dragnea l-a înțepat pe Crin Antonescu pentru că acesta nu are carnet de conducere.

„După părerea mea, domnul Antonescu, după Congresul PNL, va fi simplu pieton. Nu va mai fi nimic. Nici candidat. Candidatul va fi Klaus Iohannis şi la preşedinţie”, îi transmitea Liviu Dragnea, lui Crin Antonescu.

Profeția lui Dragnea s-a împlinit: Crin Antonescu a ajuns un simplu pieton, așa cum puteți vedea și în video-ul de mai jos.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: