MINISTRUL ENERGIEI ,ANDREI GEREA,ATAC NIMICITOR LA „BAIETII DESTAPTI „DIN ENERGIE CARE AU LASAT ORASUL CAREI IN BEZNA MAI MULT DE 72 DE ORE!

2 ian.

gerea
Mai bine de jumătate din locuitorii orașului Carei se află în beznă de mai bine de 72 de ore, din cauza furznizorului de energie electrică. Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a explicat că furnizorul de energie electrică va fi tras la răspundere și i-a catalogat drept ”nebuni” pe cei de la firma de energie electrică.

Sunt extrem de revoltat in legătură cu ce s-a intamplat la Carei. Noi am tinut legătura cu Electrica. Din pacate, lucrurile se pare ca s-au cumulat de Revelion. Din punctul meu de vedere este o indolenţă care s-a perpetuat. Aceasta problema cu acele cabluri este o problema cunoscuta de foarte multa vreme si nu s-a intervenit. Probabil s-a sperat sa vina o interventie divina sa rezolve problemele pe cablurile de alimentare.

Noi vom face o analiza rapida. Sunt convins ca vor cadea ceva capete pentru că nu se poate. O asemenea indolenţă e de nepermis. Se stia bine ca aceste cabluri trebuie inlocuite, nu s-a făcut acest lucru. Eu voi cere un raport detaliat si vom lua masuri urgente”, a declarat Andrei Gerea, la Romania TV.

”, a declarat Andrei Gerea, la România TV.

Primarul din orașul Carei, Eugen Covaci, arată cu degetul către firma care asigură furnizarea energiei electrice.

„Discutăm de ani de zile cu administratorii, ei ne trimit facturi, noi plătim, dacă nu plătim rămânem fără gaz şi curent. Acum, la ora 12:00 ne întâlnim la prefectură şi vreau o informare corectă de la ei şi să ne spună ce să facă oamenii. ”

Ba mai mult, primarul a explicat că nu este ascultat de firmele din domeniu.
„Aceste firme-mastodont, care administrează aceste sisteme, nu prea comunică cu oameni ca noi. Nu ştie lumea unde să se adreseze. Oamenii nu ştiu unde să se adreseze. E beznă totală. Atât fizic, cât şi formal. Lumea sună de primar şi primarul nu este ascultat de nimeni. Lipsa de comunicare este cea mai gravă. Nu mă las, încerc să ajung la informaţii, dar nu ajunge. Am ajuns la capătul răbdărilor. Dacă pretindem să plătească cetăţeanul şi firmele curentul la timp, avem pretenţia să fim serviţi la timp. 4 ore, 24 de ore, o săptămână, să ia măsuri. Centralele termice sunt acţionate electric. Nu pot fi folosite şi îngheaţă acolo.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: