PRESEDINTELE ALES ,KLAUS IOHANNIS ,PREMIERUL VICTOR PONTA SI DIRECTORUL SRI ,GEORGE MAIOR AU DISCUTAT MIERCURI,PE TEMA ATACULUI ARMAT DE LA SEDIUL REVISTEI DE SATIRA CHARLIE HEBDO!

7 ian.

iohannis ponta
Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta şi directorul SRI, Georghe Maior, au discutat miercuri, pe tema atacului armat de la sediul revistei de satiră Charlie Hebdo.

Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta. Anterior, prim-ministrul s-a arătat profund şocat de vestea atentatului de la Paris şi a transmis condoleanţe familiilor victimelor.

„Sunt profund şocat de vestea atentatului de la Paris. Condoleanţele noastre familiilor victimelor şi poporului francez”, a transmis Ponta într-un mesaj în limba franceză postat pe pagina sa de Twitter.

Atacul terorist comis miercuri asupra sediului publicaţiei franceze de satiră Charlie Hebdo, în centrul Parisului, s-a soldat, conform ultimului bilanţ provizoriu, cu 12 morţi, dintre care doi poliţişti, a anunţat poliţia franceză, citată de agenţiile internaţionale de presă.

Preşedintele francez Francois Hollande a denunţat atacul, calificându-l drept un „atentat terorist de o barbarie extremă”, potrivit AFP.

Franţa a instituit nivelul maxim de alertă în regiunea pariziană (planul „Vigipirate”).

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.