PUPINCURISTUL IOHANIST RADU TUDOR II IA APARAREA GENERALULUI FLORIAN COLDEA SEF INTERIMAR LA SRI:”KLAUS IOHANNIS NU-L VA DEMITE PE COLDEA DE LA CONDUCEREA SRI!”GRESIT IL VA DEMITE RADULE!

31 ian.

coldea
Acuzat de Elena Udrea și Alina Bica de implicare în deciziile din justiție și in afaceri politice și nu numai, șeful interimar al SRI, generalul cu trei stele Florian Coldea nu va fi schimbat sau suspendat din funcție potrivit unor surse din cadrul Administrației Prezidențiale citate de jurnalistul Radu Tudor pe site-ul pe blogul personal.

“Afirmatiile facute de Elena Udrea, chiar daca sunt grave, nu pot tine loc de probe. Doar organele judiciare pot aduce noutati, iar legea e clara. Pana cand nu apar acuzatii oficiale, conducerea SRI nu are nici o problema. Presedintele Iohannis va respecta ad-literam legea”, au precizat sursele autorizate relatează Radu Tudor.

Generalul Coldea a fost acuzat de Elena Udrea de fapte extrem de grave, precum trafic de influenta, abuz in serviciu, instigare la luare si dare de mita, fapte ce reies din povestirile celui mai apropiat personaj politic de Traian Basescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: