PENALA ELENA UDREA SACRIFICATA DE MAFIOTUL PENAL TRAIAN BASESCU!

5 feb.

udrea-basescu mediafax
Traian Băsescu şi-a luat mâna de pe Elena Udrea. Ştia ce urmează şi s-a dat pur şi simplu la o parte, pentru a nu cădea şi el victimă tăvălugului DNA. Ca urmare a acestei trădări, nu va mai dura mult până când Elena Udrea va face dezvăluiri şi despre Traian Băsescu. Aceasta este teoria fostului jurnalist şi senator Sorin Roşca Stănescu, aflat în prezent în penitenciar.

SRS susţine că Traian Băsescu a evitat în mod suspect covorul roşu pe care i s-a aşezat Elena Udrea după finalizarea mandatului de la Cotroceni. „O fi stiut el cumva ca acest covor este zburator? Si ca daca ar fi incercat o echilibristica pe el, inscriindu-se in Partidul Miscarea Populara, al distinsei doamne, cineva, Florian Coldea, l-ar fi tras de sub picioarele inaltului invitat. Transformandu-l intr-un covor zburator. Este o coincidenta la care face toti banii sa ne gandim. O fi stiut ceva Traian Basescu? Si daca da, ce cartita l-a informat?”, scrie Roşca Stănescu într-un articol publicat pe blogul personal.

„În urma doar cu doua zile, Traian Basescu, de la care toata lumea astepta, intr-un fel sau altul, o revenire, cel putin la figurat, pe covorul rosu al Elenei Udrea, a oferit opiniei publice un surprinzator comunicat, extrem de laconic. Se consacra, bine mersi, exclusiv familiei. De data asta covorul rosu chiar a zburat de tot.

Liber, asadar, din toate partile pentru executarea Elenei Udrea. Liber din directia noii administratii prezidentiale, consecventa in a-i lasa pe procurori sa faca ce ii taie capul. Liber din partea tuturor jucatorilor politici care, din varii motive, ii poarta sambrele Elenei Udrea. Liber de la Traian Basescu, pentru care este mai aproape propria camasa decat camasa de noapte a distinsei doamne. Liber si din partea divizatei societati civile romanesti. Chiar si din partea celor care, pana mai ieri, ii pupau varful degetelor, ciugulindu-i din palma doamnei Elena Udrea, grauntele lasate acolo de alde Cocos, NIRO etc.

Dar este ea, Elena Udrea, dispusa sa plateasca toate oalele sparte? Sparte impreuna cu altii. Este momentul in care, in fine, as putea afirma ca nu va canta cocosul de trei ori si Elena Udrea ne va nauci cu dezvaluiri despre … Zeus. Si, imi permis sa cred eu si alte noutati devastatoare despre pre puternicul zilei, Florian Coldea, general cu trei stele, care taie si spanzura, nu numai la SRI, ci si in ceea ce priveste toate puterile formale si informale ale statului de drept”, mai scrie SRS.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: