PUPILA LUI TRAIAN BASESCU ,ELENA UDREA ATAC DEVASTATOR DIN SPATELE GRATIILOR IMPOTRIVA GREILOR DIN PD-L :VASILE BLAGA-ADRIEAN VIDEANU-GHEORGHE POGEA-EMIL BOC- ROBERTA ANASTASE-RADU BERCEANU,ANCA BOAGIU, TRAIAN BASESCU,CERAND DNA SI DIICOT SA PORNEASCA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA ACESTORA IN DOSARUL MICROSOFT SI EADS!

14 feb.

Elena Udrea a acuzat că presa a luat-o la țintă și că ar trebui să se uite și la alte ministere din cadrul Guvernului Emil Boc. ”Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe)”, a acuzat Elena Udrea.

Elena Udrea spune că se simte vânată și după gratii! Spune că presa o prezintă acum drept ”mama corupților” și e deranjată că media nu analizează și alți miniștri din fostul guvern al lui Emil Boc. Replica lui Udrea vine ca urmare a unui material prezentat de Antena 3 despre domeniul schiabil de la Voineasa.

Citește și: Încă un denunț împotriva șefului SRI, Florian Coldea, și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

”În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept “mama corupţilor”, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe).

Citește și: Guvernul DNA – au cate un om pentru fiecare minister

Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români şi cred că, dacă oamenii care mă critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut eu, România era acum într-o situaţie mult mai bună. Programul “Schi în România” reprezintă una dintre cele mai mari reuşite în materie de infrastructură de după Revoluţie: a generat mii de locuri de muncă, venituri de zeci de milioane de euro la stat şi a oferit oportunităţi unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de către primării – deci, dacă există fapte de corupţie, acolo trebuie căutate.

Ca ministru, am făcut tot posibilul pentru a limita corupţia: am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister.”, e mesajul lui Udrea

Gheorghe Pogea, unul dintre miniștrii Finanțelor din perioada Boc, spune că el e gata să răspundă în fața organelor de anchetă.

”Eu nu făceam parte din Guvernul României când Elena Udrea era ministrul Dezvoltării Regionale. Eu îmi terminasem mandatul.

Niciodată, în mod direct sau indirect, nu m-a contactat nimeni pentru a comite fapte ilegale.

Dacă în mandatul meu apar fapte ce mă vizează în mod direct sau indirect, sunt pregătit să răspund. Eu nu am nicio treabă cu trafic de influență și șpăgăraie. Eu nu am nicio teamă. Gheorghe Ialomițianu a fost ministru în perioada aceea. Îmi e rușine de ceea ce se întâmplă acum. Dacă cineva îmi cere explicații, eu le dau.”, a spus Pogea la România TV.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: