TRAIAN BASESCU SI AFACEREA FLOTA RELOAD!

15 feb.

Lovitură de teatru în dosarul Flota. Cum a ŞTERS Traian Băsescu urmele fraudei 418
După un mandat de 10 ani, Traian Băsescu a reuşit să pună capace pe traseul său, astfel încât urme din dosarul Flota să nu mai fie cunoscute. Mai mult, personaje foarte interesante au avut o soartă vitregă.

Modul în care fostul preşedinte a reuşit să dea lovitura a fost prezentat duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.
Procurorii care au instrumentat dosarul Flota au păţit-o: cei care au dus la trimiterea în judecată a lotului Flota s-au împuţinat substanţial, la 80 şi, pe urmă, la 79.
Procurorul Vasile Drăghici s-a ales cu un dosar penal şi încet-încet a fost înlăturat.
Mai mult, cel care a semnat rechizitoriul din dosarul Flota a fost găsit mort în propria locuinţă. Ioan Oţel avea 68 de ani, iar subpoziţiile au condus la ideea unui suicid.
De asemenea, şi Gheorghe Burlacu a fost destituit din funcţia de şef al specialiştilor DNA.

Fost director la Transporturi: Băsescu a fost susţinut de SRI

Gabriel Ştefănescu, fost director în Ministerul Transporturilor, a spus duminică, la Antena 3, că el a sesizat dispariţia flotei, dar autorităţile nu au luat măsuri, pentru că fostul preşedinte era susţinut de SRI.
„Am sesizat dispariţia flotei, dar autorităţile statului nu au luat măsuri. Vă spun cu toată seriozitatea că Băsescu a fost susţinut de Virgil Măgureanu. Deci, una din problemele delicate se află în fruntea SRI, din cauza domnului Măgureanu care l-a susţinut”, a comentat Gabriel Ştefănescu, fost director în Ministerul Transporturilor, duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.

Petre Roman explică schema făcută de Băsescu în cazul Flota
„Noi aveam o flotă importantă, valoroasă, dar ea avea nevoie de retehnologizare (…) Retehnologizarea însemna ca aceste nave să fie aduse aduse în parametri de securitate. Eu i-am spus clar lui Traian Băsescu că noi nu avem bani de la buget (…), dar el a venit cu o schemă, care era o schemă cunoscută”, a spus fostul premier Petre Roman, duminică, la Antena 3.
De asemenea, fostul prim-ministru a vorbit şi despre vasul Independenţa care s-a scufundat în Bosfor, după ce motorul navei a luat foc.

Ştire în curs de actualizare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: