KLAUS IOHANNIS ,GAULEITERUL NAZI, A REVENIT IN TARA DUPA VIZITA OFICIALA IN GERMANIA.INTR-O POSTARE PE FACEBOOK PENALUL KLAUS SAPTE-CASE,NU MENTIONEAZA NIMIC DE DATORIA ISTORICA A GERMANIEI FATA DE ROMANIA ,IN VALOARE DE 19 MILIARDE DE EUROI ,DAR DUPA ORDINUL PRIMIT DE LA FUHRERUL SAU ANGELA MERKEL ARE C E ARE CU RUSIA SI UKRAINA ,CA SI PREDECESORUL SAU MENTORUL MAFIOT TRAIAN BASESCU!

28 feb.

Președintele Klaus Iohannis a revenit în țară după vizita oficială pe care a făcut-o în Germania. Într-o postare de astăzi de pe pagina de Facebook, șefulul statului punctează că România are rolul de a fi un „reper de stabilitate”.

„Recentele vizite în Republica Moldova și Germania mi-au oferit, din două perspective diferite, o imagine mai nuanțată asupra situației geopolitice actuale. Rolul României este de a fi un reper de stabilitate în zonă și de gândire politică înțeleaptă în contextul tensiunilor și al pericolului de la granița de est a Uniunii Europene. La Chișinău, am vorbit despre drumul european pe care îl are de parcurs Republica Moldova, iar la Berlin, despre drumul pe care îl are de parcurs Uniunea Europeană către țări expuse instabilității precum Republica Moldova. Numai din această întâlnire a Estului cu Vestul pot să apară soluții de pace și speranțe de prosperitate. Este o temă de reflecție politică pe care o voi adânci cu prilejul vizitei mele la Kiev”, a scris Iohannis pe Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: